Fotózzatok nekünk szutykos CBA-kat Orbánék ellen

Fotózzatok nekünk szutykos CBA-kat Orbánék ellen

Igen, itt most egy olyat fogok írni, hogy az már nemzetellenes. Véleményem szerint bojkottálni kellene ezt a (véleményem szerint, biztos úr) szutyok magyar üzletláncot. Tenni kellene ezt annak reményében, hogy üresen kongó boltokat kelljen bezárniuk, és hogy apadjon a Fidesz az üzletlánc bevétele. Ugyanis a kormány megint úgy próbál belenyúlni a szabad piac működésébe, hogy azt mi fogjuk megszopni.

cbakoszos.jpg

Ahogy arra az Index véleménycikkében Szabó Zoli tökéletesen rámutatott, nekem aztán ne mondja meg senki, hogy az Aldi minőségi termékei, vagy a Tesco kényelme helyett Piroska néninél kell vásárolnom, mert az ugye CBA, a városban úgyis betiltottak minden mást, meg magyar termékek, ugye. Persze cigit is csak a CBA-ról leválasztott Fidesz-csinovnyikok szürke halálkabinjaiban vehetek, mit ugrálok, nem igaz? Mióta a gyermekek védelmében a benzinkúton bezárták a trafikot, én is az általános iskola melletti CBA-ba (pardon, Nemzeti Dohányboltba) járok blázért.

Akinek esetleg nem lenne teljesen világos, a nagy üzletláncok ellen tervezett törvénymódosítások és a vasárnapi boltbezárás tervezete egyszerűen azért vannak, hogy a szutyok üzletláncot hozzák helyzetbe, az pedig tovább etethesse és tömhesse pénzzel a Fideszt. Ha CBA-ban vásárolsz, ezt a politikai maffiát támogatod te is.

És ne csapjuk be magunkat azzal az érvvel, hogy na de a nagyi is ott eladó, meg a CBA-t ért veszteség miatt majd sokan utcára kerülnek. Csak reménykedhetünk benne, hogy holnaptól legalább annyi ember kerüli el messzire a CBA-t, amennyi az internetadó ellen képes volt megmozdulni. Igen, a CBA bojkottjának következtében, amihez már csatlakozni is lehet a zinterneten, dolgozó emberek kerülnének utcára. Na és? Háború van, az pedig parasztáldozatokkal jár. Ha a kormány tönkretehette a régi trafikosokat, nyelviskolákat, MANYUP-okat, stb., akkor a nép is tönkretehetne végre pár CBA-üzletet.

Ezért most pályázatot hirdetünk itt, az Egyenlítőn: Térjetek be egyszer, utoljára a közeli CBA-ba, és a mobilotokkal fotózzátok le a legrohadtabb hűtőt, a legzöldebb húst, a legkoszosabb körmű pénztárost, a legszutyokabb termékeket, a legkoszosabb sarkokat. A pályaműveket az [email protected] e-mailre küldjétek. Tárgy: “szutyok CBA”. A beérkezett pályaműveket egy későbbi posztban lehozzuk, esetleg kültéri kiállítást rendezünk belőlük. Vegyük el együtt az emberek kedvét a CBA-tól!

Facebook Comments