Rogánékkal bizniszelt a Hello! Magazin tulaja

Rogánékkal bizniszelt a Hello! Magazin tulaja

A Médiacity Kft. gondozásában kiadott Hello! Magazin az a lap, amelyik többoldalas PR-cikket közölt a fideszes politikus nejéről augusztus elején. 

roglaz.png

Rogán Cecília a sok képpel illusztrált cikkben azt ecsetelte, szerette volna megmutatni urának, hogy két gyermekük szülése után ugyanolyan formában van, mint amikor megismerkedtek.

Az Egyenlítő blog most egy érdekes összefüggést talált:

  1. A Hello!-t kiadó Médiacity Kft. fő tulajdonosa Varga Miklós, aki egy másik cégén keresztül még 2010-ben ingatlanokat vásárolt az akkor Rogán által irányított önkormányzattól.
  2. Egy 103 négyzetméteres helyiséget 11, míg egy 267 négyzetmétereset 74 millióért vett meg Kecskeméti 5. nevű kft-je a Belvárostól.

Varga egy másik cége 2011-ben bevásárolta magát a Figyelő című hetilapba, amelynek 2 hete azt szivárogtatták ki anonim források, hogy

Rogán legfőbb pártbéli riválisa esetleg visszavonulhat,

éppen a fideszes frakcióvezetővel fennálló konfliktusai miatt. Lázár környezete azt állította a sajtónak, hogy nem ők szivárogtattak, nekik nem is jött jókor az írás. Viszont Orbán esetleg bedühödhet Lázárra, ha úgy gondolja, zsarolni próbálja a visszavonulási tervvel, hogy eltántorítsa attól, hogy miniszterelnöki kabinetfőnökként vagy gazdasági csúcsminiszterként beemelje a kormányba Rogánt.

Tehát a Hello!-nak és a Figyelőnek közös a tulajdonosa, aki éppen nincs rosszban a fideszes frakcióvezetővel, aki viszont éppen a kancelláriaminiszterrel meccsel a kormányfő mögötti második helyért.

Rogán -> Varga -> Kecskeméti utcai ingatlanok.

Rogán -> Varga -> Hello! Magazin -> PR-cikk Cecília asszonyról.

Rogán -> Varga -> Figyelő -> cikk Lázár visszavonulásáról?

Ez itt a nagy kérdés.

Facebook Comments