Playboy-modell a keresztény-konzervatív kormányban

Playboy-modell a keresztény-konzervatív kormányban

Két kormánytanácsadó beszélget valamelyik századvéges-nézőpontos mítingen. Sok ilyen van, sok közpénzből, jó öltönyben, márkás szemüveggel, almás laptoppal. Szívják a szemüveg szárát: mit keres Tünde a kormányban? Pont akkor, amikor esik a népszerűség, nincs az a menekültgyűlölet, ami átváltozna Fidesz-szavazattá?

Segítünk kicsit a kormánynak, megmagyarázni. Megmagyarázni úgyis mindent remekül tudunk. A nép meg mindent benyel. Megmentettük a nyugdíjakat is.

Lássuk az alapállást: a haza veszélyben. (Mindig veszélyben, de most különösen!)

Hát kit válasszunk be sportállamtitkárnak Simicskó helyett, most, hogy

lövetni kell majd a menekültek közé, és ő lesz az, aki elviszi a nemzetközi balhét?

Egyértelmű nyertes Simicskó helyére Tünde. Hiszen olimpiai sportoló. Ezüstérmes. Jogász.  Végre valaki, aki nem kopasz és kung-fuzik, mint ez a Simicskó, hanem sokak által csinosnak mondott. (Kinek a pap, kinek a papné, de gustibus non est disputandum, a művelt olvasok kedvéért.) Eddig jó. 

Szóval, sokak szerint annyira jól néz ki, hogy még le is vetkőzött a Playboy-nak

Már nem jó.

szabo-tunde-mti-n---foldi-i.jpg

Szabó Tünde (Fotó: MTI/Földi Imre)

Ezt kell csak megmagyarázni. 

Mert ugye, levetkőzhet bárki bármelyik magazinnak, ha lehozzák, az az ő dolguk. De mit keres egy Playboy-modell egy önmagát kereszténynek-konzervatívnak hazudó kormányban? (Ne menjünk bele abba, hogy embertársainkkal úgy bánni, ahogy ezek bánnak, mennyire keresztény.)

Nézzük, mik lehetnek az érvek?

A nőknek jó példa lehet. A cseperedő ifjúságnak.

Ezt húzzuk ki. Ez blama.

Sikeres sportoló vagy, kezdenek elfeledni? Vetkőzz egy férfimagazinban!

(A recept Toncsinál is bevált a XIII. kerületben, kár, hogy Toncsira senki sem volt kíváncsi.) Ezt is totál blama.

A kamasz fiúk fognak a legjobban örülni neki. Tünde néni megsimizi majd a fejüket és akkor felállnak. A dobogóra. 

Csak itt van ez a fránya KDNP. Tudod, akik csak a pad alatt merik a pornót olvasni, meg akik a füvet nem szeretik, ellenben a pálinkát igen. Akik szeretik hajtogatni ezt a maszlagot a kereszténységről, de amikor humanitárius katasztrófa van Magyarországon, meg 4 millióan élnek szegénységben, ők akkor is inkább csak a vasárnapi boltbezárással vannak elfoglalva. (Ez a legfontosabb.) Mi lesz, ha ők tiltakoznak? (Annak ellenére, hogy most egy jó időre be kell fogják a szájukat, nagyot buktunk a boltbezárással, hülye ötlet volt.)  

Megvan! Hát mondjuk azt, hogy Tünde is élen jár a népszaporulatért. Apjuk meglátja a pucér fotóit, oszt mint a disznaja, ráveti magát a feleségre és meghágja. Lesz itt magyar!

Anyjuk meg sokat tanul a csábos pózokból. 

(Amúgy is fogy a magyar! Szültél már a héten? A Te hibád, hogy nem! Jönnek a menekültek és teleszülik Európát!) 

A héten lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter helyére két nappal ezelőtt Simicskó István sportért felelős államtitkárt nevezték ki, utóbbi posztját kapja meg Szabó Tünde, olimpiai sportoló és Playboy-modell. Szabó Tünde ezen felül jogász, a Magyar Úszó Szövetség alelnöke. (2004-ben az Országgyűlés ifjúsági és sportbizottságának tanácsadója lett, később a Főpolgármesteri Hivatal sportügyosztályának munkatársa. Az 1992-es barcelonai olimpián hátúszásban ezüstérmet szerzett – 2012-ben bekerült a Magyar Olimpiai Bizottság tagjai közé.)

Gratulálunk a keresztény-népnemzeti kormánynak, remek választás a Playboy-modell!

Facebook Comments