Viktorom, ma még nem hánytam, de most fogok

Viktorom, ma még nem hánytam, de most fogok

Orbán Viktor Facebook-oldala szerint Orbánné, Lévai Anikó, a miniszerelenök kedves felesége, arcán “angyali” mosollyal, 17 órával ezelőtt (e cikk megírásához képest) almát osztott a menekülteknek. (Lásd a mellékelt linken.)

A képek alatt a felirat:

A gyerekeket védeni kell, ők nem tehetnek semmiről.

orbanna_almat_oszt.jpg

Lévai Anikó műmosolya (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Érdemes az agyhalottak kommentjeit is elolvasni, akik két napja ugyanezeket a gyerekeket még

  1. belelövették volna a Dunába,
  2. táborokba záratták volna őket,
  3. visszaküldték volna a polgárháborús Szíriába,
  4. vagy éppen azt állították, hogy mindenképpen el kell őket zárni a magyar gyerekektől, nehogy elkapjanak valami vírust.

Ugyanezek a kommentelők szerint ezek a menekültek nemcsak vírushordozók, de emberevők, terroristák, háborús veteránok, majmok, nem is emberek, satöbbi, satöbbi, satöbbi.  

Elnézve Lévai Anikó képeit,

jó érzésű, koherens gondolkodású, kulturált, európéer ember száján ilyenkor csak kiszalad egy kurvaanyázás. 

Miért? – kérdezi elhaló hangon a Viktor-hívő. Hát nem kedves, hogy almát oszt? 

De, roppant kedves.

Hogy lettek hirtelen a terrorista-vírushordozó-majomállatokból hirtelen szánnivaló gyerekek?

Nagyon kedves Anikó, ez a Szűz Máriához hasonlatos asszony azt nem akadályozta meg, hogy a férje közéjük lövessen a vízágyúval. 

De vannak még itt kérdések.

  1. Jól emlékszem, hogy ugyanarról az Orbán Viktorról van szó, akinek az emberei eldöntötték, hogy január óta az embereket a menekültek ellen kell uszítani?
  2. Telepakolták az országot, a mi pénzünkből, óriásplakátokkal, hogy jönnek a menekültek, vigyázat! Ezek embert is esznek, jaj! Kannibálgyerekek jönnek, géppisztollyal, jaj! 
  3. Ugyanez az Orbán, akinek az összes médiafelülete a menekültek ellen uszított, voltak olyan seggnyalói is, akik tűzparancsot adtak volna ki (ha tehetik), hogy legéppuskázzák az összeset, beleértve a nőket és gyerekeket is?
  4. Ez az az Orbán, aki felhúzta sok-sok milliárdért (a mi pénzünkből) azt a kerítést, ami miatt egész Európa (a civilizált része, legalább is) tiltakozott, ami egyébként használhatatlan volt, úgyhogy újabb sok-sok adóforintból kellett megerősíteni?
  5. Ami miatt Európa rajtunk röhögött?
  6. Ugyanez az Orbán az, akinek a nyomására a TEK, a rendőrség és a katonaság vízágyúval lőtte szét a menekülteket, átlőtt Szerbiába?
  7. Ugyanez az Orbán, akinek a hülye frizurájú külügyminisztere promt összeveszik az összes országgal, ami csak létezik, mindenkit lehülyézve? Mindenki szembe jön az auópályán, Petike, nem zavar?
  8. Ugyanez az Orbán, aki hagyta a menekülteket adminisztráló rendszert lerohadni, aki belehazudta a mikrofonba, hogy milliókat adott a menekülteket segítő civileknek? 
  9. Aki hagyta volna éhen-szomjan dögleni ezeket az embereket egy kis politikai tőkéért? Aki hagyta volna őket éhségükben fellázadni, hogy aztán leverhesse a lázadást? 
  10. Akinek a rendőrsége remekül szórakozott végig: hol táborba záratta, hol a Keletiben tartotta a menekülteket, hol hagyta őket továbbmenni Németország felé? Hol beengedték őket a határon, hol visszatoloncolták?

És ennek a felesége most almát osztogat a határátkelőnél? Ezzel a felirattal, hogy “A gyerekeket védeni kell, ők nem tehetnek semmiről”?

Jó érzésű, koherens gondolkodású, kulturált, európéer ember száján ilyenkor csak kiszalad egy kurvaanyázás. 

Facebook Comments