10 idézet, amelyekért Bayer külön-külön is megérdemelte volna a lovagkeresztet

10 idézet, amelyekért Bayer külön-külön is megérdemelte volna a lovagkeresztet

Magyarország kormánya kitüntetett egy neonyilas, rasszista, uszító futóbolondot, aki – többek között – a balliberális zsidók tűrhetetlen viselkedéséről közölt sorozatot, közben meg az arab, afrikai és cigány állatokról ír.bayer-zsolt-magyar-hirlap_1.jpg

Bayer mint a magyar kultúra hordozója, a nemzeti büszkeség megalapozója.

Íme 10 idézet, amely önmagában is megért volna egy (nyilas-, horog-) lovagkeresztet.

1. Cigányliszka (2006)

Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.

2. Indokzsidók (2008)

1967-ben a pesti zsidó újságírók még Izraelt gyalázták. Ugyanezek a pesti zsidó újságírók ma az arabokat gyalázzák. Meg a Fideszt. Meg bennünket. Mert jobban gyűlölnek bennünket, mint mi őket. Ők a mi indok-zsidóink – értsd: a puszta létezésük indokolja az antiszemitizmust.

3. Horogkeresztes fiúk (2008)

A híres-hírhedt berlini kabarékban estéről estére azon röhögött a törzsközönség, hogy kifigurázták Trisztán és Izolda legendáját. Levizelték, kigúnyolták, kiröhögték mindazt, ami a németeknek fontos volt és szent. Aztán egy este megjelentek a nagyon szőke, nagyon kék szemű, horogkeresztes karszalagot viselő német fiúk, és felismerhetetlen péppé verték a bártulajdonos arcát a pult szélén… 

4. Orgoványi erdő (2011)

Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…

5. Együttélés (2013)

A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak.

6. Veszett kutya (2015)

Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni. (…) Sokkal jobb lett volna, ha ellenállást tanúsít, és lelövik, mint egy veszett kutyát.

7. Vérontás (2015)

Itt az idő kimondani: elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás. És a hordák ma még úgy hiszik, csak az európaiak vére ontható…

8. Tiszai barátom (2015)

bayer1.jpgbayer2.jpg

9. Ferenc pápa I. (2016)

Ferenc pápa küldött és megvett ember. Vérlázító dolgokat mond a muszlimok befogadásának szükségességéről, és egy szava sincs az üldözött és bántott keresztényekről. (…) Kartávolságra van a polgárháború Európában. Ez tény.

10. Ferenc pápa II. (2016)

A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. (2016)

Találhatnánk többet is, nem volna kihívás, de nem kívánhatja senki, és mi sem kívánjuk senkinek.

Írtunk már arról, Bayer Zsolt egyszerű bűnöző, a Btk. több passzusa is megáll rá.

Bár szégyelljük magunkat amiatt, hogy olyan országban élünk, amelyik kitüntet egy Bayer-féle rasszista uszító félnótást, arra azért büszkék vagyunk, hogy Bayer lovag egyszer minket is lehányt.

Facebook Comments