Ellentmondott Orbánnak a saját házi tudósa: “folyamatos éberségre van szükség” a muszlimok ellen

Ellentmondott Orbánnak a saját házi tudósa: “folyamatos éberségre van szükség” a muszlimok ellen

 Fokozzuk az éberséget, elvtársak! – mondták a Rákosi-korszakban, most pedig a Századvég fiókintézetétől, pontosabban annak egyszerre rasszista és bevándorló kutatójától megtudhattuk, hogy “folyamatos éberségre van szükség” a migráncsok ellen, mert a migráncsok miatt Európában lázadások és terror pusztít. 

belhaj.jpg

Nyilván szegény Tiborcz István nem volt elég éber, amikor a nemzetközi körözés alatt álló Pharaonnal tárgyalt.

És Szijjártó Péter minisztériuma sem, aki Pharaont Tarsoly Csabával összehozta. És most a vezér is elbukott: a bangladesi kormányfővel tárgyalt, aki muszlim!

Lehet, hogy őket kellett volna felrázni és nem az embereket az álnépszavazás sokmilliárdos kampányával?

Kezdjük az elején:  

Ismerjék meg a kedves olvasók Belhaj Abdessamadot, a Migrációkutató Intézet munkatársát! A Migrációkutató a közpénzen hizlalt Századvég egyik közpénzen hizlalt fiókintézete; itt dolgozik Abdessamad, aki eredetileg egy marokkói úriember. Vagyis: migráncs. Bevándorló. Két doktorit szerzett Európában, az egyiket irodalomból, a másikat politikából.

Mint látszik, ő maga az európai integráció egyik sikersztorija.

Most nem csinál mást, mint egykori honfitársai ellen uszít: szerinte folyamatos éberségre van szükség a muszlimok ellen, mert „jönnek és megerőszakolnak mindenkit”. Amíg a Nemzet Csótánya ilyen badarságokat mond a gyűlöletkampányban (nyilván, nem kevés pénzért), addig a két PhD-vel rendelkező marokkói bevándorló ugyanazt bizonygatja – adóforintokból.

Apokaliptikus viszonyoknak lehet szemtanúi, ha minden hülyeséget elhiszünk a „kutatónak”: megtudhatjuk például, hogy folyamatos a bevándorlás, „ez egy elhúzódó konfliktus, ami a nemzetbiztonságot is érinti”. Az hagyján, de „információra várnak az útra kész migránsok, az embercsempészek pedig igyekeznek kideríteni, hogyan lehetne a tömegeket Európába juttatni. Ez egy információs hidegháború, folyamatos éberségre van szükség.”

Elvtársak, az imperialista kollaboránsok ott vannak mindenhol éberség! Ismerős? Ezt hallgattuk ötven évig, Rákosi és Kádár alatt.

Mégis, mi ennek az oka? –teszi fel a kérdést az álnaiv Origo, a „kutatóból” pedig ömlik a rasszizmus és a gyűlölet. Kiderül, hogy a „bukott arab országok” ide küldik a problémás embereket, akik sehova sem tudnak beilleszkedni, de ide küldik a terroristáikat is a szélsőséges szervezetek.

Emiatt Európában folyamatosak a lázongások és a terror, mindenki retteg.

 

Ön is tapasztalta, igaz?

Kiderül a marokkói „kutató” elmondásából, hogy ezek nem csak terroristák, de megélhetési bevándorlók, akik

  • nem akarnak dolgozni,
  • nem akarnak beilleszkedni,
  • folyamatos a gond velük,
  • tényleg megerőszakolnak mindenkit,
  • fellázadnak,
  • felrobbantanak,
  • rabolnak és fosztogatnak…

Szó szerint, oldalakon keresztül demonizál, gerjeszt gyűlöletet és félelmet a „kutató”, ostoba, középkori összeesküvés-elméleteket gyártva, hoaxok és álhírek alapján „tájékozódva”, tudatosan zárva ki magát a valóságból. „Jó példát sehol sem látok” – hörgi eltorzult arccal. 

Kár, hogy Orbán Viktor minderről lemaradt.

(Nem olvassa tán az általa elfoglalt sajtótermékeket…?) Ugyanis a budapesti víz-világtalálkozó alkalmából kétoldalú találkozón fogadta Banglades kormányfőjét, Sejk Haszinát. Aki muszlim. És nagyra a Szeretett Vezető nagyar tartja bangladesi kollégáját. Sőt, a Nagy Vezető ellentmondott a „migrációkutatónak”, meg mindannak, amit idáig a kék plakátokról, meg a gyűlöletkampányban megtudhattunk: „A terrorizmust nem lehet kötni sem valláshoz, sem nemzetiséghez, sem civilizációhoz, sem etnikumhoz. A terrorizmus az terrorizmus.” 

Vajon most azonnal lemond a Migrációkutató vezetősége és visszaadják az összes tudományos fokozatukat? Vagy a birkának nézett és direkt sötétségében tartott néphez úgyse jut el, hogy a nagyfőnök marhaságokat beszél egy muszlimmal, a családja meg egy másik körözött migránccsal üzletel?

Facebook Comments