Schmitt Pál: minden magyar ember szeretne olimpiát Budapestre

Schmitt Pál: minden magyar ember szeretne olimpiát Budapestre

Orbán évértékelője, bár sok valóságtartalma nem volt, annyi hasznot mégis hajtott, hogy az eddig illegalitásban bujkáló, a pályázat és rendezés mellett érveiket nem pazarló olimpiapártolók is hallathatták a hangjukat.sp.jpg

Mert mind ott voltak ők Orbán értékelőjén, (vagy ha ott nem, akkor valamelyik közpénzen kitartott kormánypárti tévéstúdióban).

Mint például Schmitt Pál, a bukott köztársasági elnök, akit Orbán nemcsak meghív (meghívat), hanem elsőként köszönt mindig.

Schmitt most azt tudta nyilatkozni a 444-nek ezen jeles alkalomból, hogy

Én sajnálom, hogy ez az egész (a népszavazási kezdeményezés – B1 blog szerk.) elindult, mert megmételyezi a hangulatot. Szerintem minden magyar ember szeretné, ha olimpia lenne Magyarországon. Ez egy közös szívügy lehetett volna. De az is lesz, majd meglátja.

Eddig egészen rejtélyes volt, hogy miként próbál a Fidesz kijönni annak csapdájából, hogy mindenfajta vicik-vacak ellenzéki megvétózzák az ő nagyszerű kezdeményezésüket.

De most Pali bácsi megfejtette a rejtvényt. Ezek szerint

 aki nem akar olimpiát, az nem magyar.

  • Tehát az ő aláírásukat nem kell figyelembe venni.
  • Ha meg mégis népszavazásra kerülne a sor, akkor meg nem számít a szavazatuk, mert az Igen arra, hogy vonja vissza a pályázatot, nyilván azt jelenti, hogy nem akarnak olimpiát, tehát nem magyarok.

Köszönjük, Pali bácsi. Megoldotta a problémát.

Bár,ezt a megoldást mintha hallottuk volna már valahol. De hát ez Pali bácsira olyan jellemző. Ő már csak ilyen marad.

Ha meg mégse lesz népszavazás, vagy esetleg lesz, de győznek a nemek, és esetleg ebbe a közös szívügybe belerokkan az ország, hát mit számít az Pali bácsinak. Hol lesz már ő akkor?

Facebook Comments