Lelepleztük: Orbántól Simicskán át Sorosig az egész politikai elit a Momentum mögött áll

Lelepleztük: Orbántól Simicskán át Sorosig az egész politikai elit a Momentum mögött áll

Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!

 

titkos_tarsasag.jpg

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék

  

„Voltam én már jöttment, mindenféle szerzet

Az egyik jelző megsebzett, a másik örömet szerzett

Akármilyen nyelven értenek a szentek

Valahogy a végén majdcsak eltemetnek.”

(Zorán)

 

A Momentum Mozgalom elképesztő transzformációkon ment keresztül az utóbbi két hónapban, ha csak a kormánypárt médiát olvassa valaki. Az álcivilekből egészen Soros hadseregéig mindent rájuk akasztottak már. A lejárató kampány azonban vissza fog ütni: előbb-utóbb fel fog tűnni a legfanatikusabb Fidesz-szavazónak is, hogy

itt valami nem stimmel. De nagyon nem.

 

A sort a Spíler nevű blog kezdte el azzal, hogy a Momentum Mozgalom tulajdonképpen az SZDSZ ifjúsági tagozata. Itt mindjárt összehozták őket Sorossal, hogy az pénzeli az egészet, különben is, a 444 ír róluk, tehát Soros.

A logika itt sem segített a propagandistáknak.

Vonjuk le a következtetést: akiről a 444 ír, azt Soros pénzeli.

 

A sort a 888 folytatta, amelynek kedvenc szava a „sivalkodás” (amikor valaki kritizálni meri az imádott Orbánjukat, akkor mindjárt „sivalkodik”). A cikkből kiderült, hogy az egész Momentumot Haris Éva találta ki és pénzeli is, majd jött a szokásos verkli, hogy SZDSZ. A cikk azt is írja, hogy az egész mozgalmat „pszichiáterként” irányítja Haris Éva, méghozzá úgy, hogy azt senki sem veszi észre. Ja, igen: és máris szakadnak. Érdekes módon Szanyi Tibor is megerősítette a Haris Évás történetet, akit a Momentum látványosan kikosarazott, amikor biodíszletnek próbálta őket használni a népszavazási aláírásgyűjtésnél.

Vonjuk le a következtetést: a Momentumosok olyan ostobák, hogy az SZDSZ ifjúsági tagozata. Mégse Soros pénzeli őket.

 

Szanyi Tibor nyilván nem tud arról, hogy nem is Soros, nem is Haris Éva, hanem az egyik párttársa, Lendvai Ildikó irányítja az új pártot. Ugyanis (figyelem, ez már a harmadik verzió!), Borbély Lénárd fideszes közgyűlési képviselő, csepeli polgármester a Fővárosi Közgyűlés múlt heti ülésén, amikor azt állította, hogy a momentumosok egyenesen Lendvai Ildikótól kaptak eligazítás az aláírásgyűjtés előtt.

 

 

Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, hanem MSZP.

 

Ennek ellentmond a Magyar Idők és az Origo, akik szerint mégis inkább Szabó Pál,

  • a Gyurcsány-kormány közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztere,
  • 2002-től 2008-ig a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója,
  • majd 2009-ben a Vértesi Erőmű Zrt. vezérigazgatója

áll a mozgalom mögött. (Jelentsen ez bármit is.)

Az Origónak is feltűnt a rengeteg ellentmondás és ide-oda mutogatás, ezért ők is elővették a Haris Éva-féle verziót, de ők inkább Haris Györgyöt preferálták, aki „felépítette Falus Ferencet” (haha) és az egész Haza és Haladás (á la Bajnai Gordon) mögött áll. (Azaz: tényleg HaHa.)

Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, mégsem MSZP, hanem az Együtt és a Haza és Haladás. Vagyis, mégis inkább egy kicsit még az SZDSZ áll a Momentum mögött.

 

A Pesti srácok nevű jobber szennylap Simicskát boronálta össze a Momentummal. Az a vicces, hogy a Pesti Srácok úgy hozta össze Orbán Viktor ex-harcostársát az új párttal, hogy közben megírta az előző pletykákat is Gyurcsány miniszteréről és Haris Éváról is. Sem az újságírónak, sem a szerkesztőknek, de valószínűleg a PS olvasóinak sem tűnt fel igazán az ellentmondás.

Vonjuk le a következtetést: Simicskától Gyurcsányig létrejött a nagykoalíció a Momentum mögött, Sorostól kezdve mindenki őket támogatja.

Egész fura, hogy ehhez képest a Momentumosok pont ezeken a levitézlett ellenzékieken köszörülik a nyelvüket az összes megnyilatkozásukban, nem…?

Hahh, felfedeztük az igazi csavart ebben az összeesküvés-elméletben: a Momentumosok azért szólnak be az egész magyar ellenzéknek, mert az egész magyar ellenzék őket támogatja!

Logikus…

Érdekességképp még megírjuk, hogy a baloldal és a liberálisok szerint Orbán Viktor találta ki a Momentum Mozgalmat, hogy tovább szeletelje a baloldali-liberális oldalon álló pártokat és a támogatottságuk még jobban szétszóródjon. Talán ez a legjobb indok arra, hogy egyik találgatós cikknek se higgyünk el semmit.

Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, mégsem MSZP, mégsem az Együtt és a Haza és Haladás. Nem az egész ellenzék. Orbán!

Facebook Comments