5 intő jel, hogy Orbán Hitlert másolja

5 intő jel, hogy Orbán Hitlert másolja

Welcome to náciland – írhatnánk ki Magyarország határaira.

mancs_orban.jpg

  1. Uszító propaganda, ami az alternatív Fidesz-valóságba visz

 

  • Az állami és a Fidesz-média már rég összefonódott,
  • az igazság már rég senkit sem érdekel,
  • az üzeneteket a Fidesz kommunikációs stábja írja.
  • még propagandaminiszterünk is van.

Ha valami sikertelenség történik, kend rá a zsidókra. Mindig más a hibás. Most éppen a menekültek. akik idejönnek és elveszik a munkánkat, közben lusták dolgozni, megerőszakolják a nőket. Különben is, Toroczkai már megtette, amit egy hazafinak meg kell: kitiltotta a mecseteket Ásotthalomról. Ideje követni a példáját az egész országban, hogy még jobban taposhassa Magyarország az emberi jogokat!

 

  1. Táborba zárni, aki ellen uszítunk

 

Háború elől menekül? Lebombázták az otthonát és elvesztette a családját? Nyugalomra vágyik? Építészmérnök, vagy taxis? Senkit sem érdekel, hiszen migráncs. Migri.

Ma lépett életbe az a törvény, ami a menekülteket táborba zárja. (Az a napi pár menekült, aki még esetleg erre téved, meg is fogja gondolni magát gyorsan, tehát megint egy felesleges közpénzköltés és keménykedés – ez is a propaganda része.) Hitler is hasonlóan kezdte a zsidókkal, csak ő a végső megoldásról beszélt. Mi még csak kerítést húzunk, de gázt még nem használunk.

 

  1. Megvannak a szövetségeseink és példaképeink

 

Bár papron az EU és a NATO tagjai vagyunk, kiderült, hogy az orosz kémek úgy járkálnak ki-be Magyarországon keresztül az EU-ba, ahogy akarnak.

  • Oroszország,
  • Azerbajdzsán,
  • Törökország,
  • Fülöp-szigetek

– csupa olyan diktatúra, ahol az emberi jogi handabandát aztán tényleg leszarják. Szép kis bandába keveredtünk az ellenzéket bebörtönző, vagy éppen politikai gyilkosságokkal manipuláló Putyinnal, vagy Duertével, aki tömegmészárlást rendez a saját országában. 

 

  1. Befektetünk az ifjúságba

 

Ha a büdös kölök ellent mer mondani, fejbedobjuk egy kulcscsomóval. Az a megfelelő pedagógiai megoldás a XXI. században! Amúgy is meg kell félemlíteni a “bűneiért”. Hiszen mindenki bűnös – állítja az egyház, hogy fogva tarthassa a híveket. 

Az iskolák, ha fent akarnak maradni, szépen átkerülnek az egyházhoz. Kötelező hittanóra, vagy erkölcsóra. Sok testnevelés, hogy az egészséges ifjúság ne foglalkozzon a nyelvtanulással. És persze az újabb agyrém: a lövészet és a küzdősport. Kíváncsiak vagyunk, hogy az Orbánjugend kifejezés mikor terjed el. 

 

  1. Fejlesztjük az infrastruktúrát, nagy állami beruházásokkal, teljes foglalkoztatottsággal

 

Hitler is ezért lett népszerű, mert fogta magát és munkát, kenyeret adott a népnek. Épült-szépült Németország a II. világháború előtt. Nálunk is hetente bejelenti a propaganda-média, mi épül és hogyan fejlődik a gazdaság, hogyan lesz minden szép és jó. Akinek nincs munkája, mehet közmunkásnak és alázhatják meg napi szinten a helyi fideszes potentátok.  

Még mielőtt azt hinné valaki, hogy ez egy vicces cikk, nem az. Csak gondoljon bele:

 

 

A fasizmus definíciója a Wikipédián:


A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája. Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a militarizmus. A fasizmus a politikai erőszak, a háború és a gyarmatosítás eszközeivel keresi a nemzeti megújulást és álláspontja szerint a felsőbbrendű népeknek, „fajoknak” életteret kell szerezniük a gyengébbekkel és alsóbbrendűekkel szemben.

Facebook Comments