Tombol a keresztényi szeretet húsvétkor: 5 gyűlölködő üzenet, amitől „viszket az ember tenyere”

Tombol a keresztényi szeretet húsvétkor: 5 gyűlölködő üzenet, amitől „viszket az ember tenyere”

Orbán Viktor viszkető tenyere, G. Fodor gyűlölködése a szabad sajtóról, a 888 etikátlan újságírása, a pestisrácok és az Origo buzizása, vagy a TV2 hazaárulózása fejezi ki a legjobban a keresztényi szeretetet Ön szerint? orban_gyulolet.jpg

Körbenéztünk húsvét hétfőn, hogy mit ír a kormánypárti propaganda.

Bár ne tettük volna.

  1. Az első dolog ami szembejön G. Fodor Gábor gyűlölködése, a tüntetők és az ellenzéki média mind a haza ellenségei, mindet Soros fizeti. Mindet.
  2. Húsvét vasárnap a miniszterelnök úr tenyere izzadt a tüntetők miatt,
  3. Schmitt Mária kiadta a cion bölcsei második részét,
  4. a TV2 pedig a CÖF közleménye kapcsán hazaárulózza az Indexet, a 24.hu-t, és a 444-et.
  5. A Pestisrácok együtt üvölt a többivel és buzizzák Gulyás Mártont.

Tombol a polgári, keresztényi szeretet húsvétkor.

 

1. Orbán: viszket az ember tenyere

Orbán Viktor interjút adott az alákérdezős, elfoglalt médiájának. Húsvétvasárnap reggelén a közrádióban “idegen népelemekről” beszélt hallgatóságának, akiket “civileknek nevezettek” “nemzetközi hálózatai” akarnak beengedni Magyarországra. A miniszterelnök szerint “békés és derék keresztény embereknek is” viszket már a tenyere. (Az “idegen népelemek”-kifejezés Hóman Bálint 1938-as szentesi, rasszista beszédéből való, amelyet egy hónap múlva követett az első zsidótörvény elfogadása.)

Orbán szerint ricsajjal töltötte be a nagyhetet, hogy „kampányfőpróba zajlik Magyarországon” és a Fidesz nagyon nehezen áll át erre, mert nekik kormányozniuk kell.

Orbán megint beállította a világot jókra és gonoszokra; az egyik oldalon Soros György és az általa megfizetett gonosz NGO-k (nem a becsületes magyar civilek), meg Kofi Annan, akik el akarják borítani Magyarországot a migráncsáradattal, a másik oldalon meg a becsületesen dolgozó kormány a magyar nemzeti érdekért.

Szó se esett

  • a permanens kampányról, háborúról, amit a Fidesz vív mindenki ellen,
  • a mindennapos, milliárdos lopásokról, a klientúraépítésről,
  • vagy a növekvő szegénységről.

Minden szép, minden jó, mindennel meg lehetünk elégedve: a bankokat megregulázták és tejes a foglalkoztatottság.

(Bővebb összefoglaló a legszebb mondatokkal: a Népszavában.)

2. G. Fodor: Soros seggnyalói, a gerinctelenek tüntetnek a kormány ellen

Fodor Gábor, hogy tovább bizonyítsa hűségét a Vezéréhez, bepróbálkozott a propagandamédiát kimosni – ahogy ő írja – a sz888rból. (Nincs jobb annál, mint amikor a saját újságod nevét beleírod abba a szóba, hogy szar.) G. Fodor, aki szintén közpénzből uszít és a Fidesznek köszönhet mindent, tökéletesen leírta a Fidesz által elfoglalt / felvásárolt média működését:

„Hosszú évekig sikeresen demoralizálták a közvéleményt, jól megkomponált narratívákat építettek, a tények nyelvén mondták el a véleményüket.  Egyszóval politizáltak, miközben azt hazudták: ez az objektív és független tájékoztatás.

 

Na ez tényleg verhetetlen politikának tűnt. Egy ilyen rafinált és agyafúrt gépezettel szemben, hogy is lehetne igazad?”

Mindezt, persze, az ellenzéki médiáról írta – elég furcsa, pár hónappal a Népszabadság, a Figyelő, vagy éppen a megyei lapok elfoglalása után. Sok-sok évvel azután, hogy a közmédia közpénzből gyűlöletpropagandát sugároz 24 órában.

3. CÖF: hazaárulók a tüntetők

A Fidesz álciviljei azt szeretnék tudni, hogy az ellenzéki médiában dolgozók közül ki járt a CEU-ra.

“Összehangolt, nemzetközi és hazai fronton is zajló támadás indult hazánkkal szemben, amelyben a Soros György által pénzelt írott és elektronikus média, valamint a magukat jogvédőnek nevező ügynökszervezetek és lobbicsoportok is aktívan részt vesznek.”

De ugyanezt tolja fullba a TV2 és az Origo is, a CÖF közleményére hivatkozva, ahol teljes lelki nyugalommal hazaárulózzák azokat, akik nem értenek egyet a Fidesszel.

4. Schmidt Mária: “Radikális utcai harcosaival rendzavarást provokál, hogy káoszt teremtsen”

Schmitt Mária a nagysikerű Látószög blogján kimeríti a „minőség, méltányosság és mértéktartás” jelszavait. Olyan paranoiás összeesküvés-elméletet hozott össze, hogy minden mögött Soros áll, aki destabilizálni akarja az EU-t és külön Magyarországot, megszervezte a migráncsokat és a tüntetéseket, az ellenzéki médiát is mindezt egyszerre. Ja, meg a CEU-t is.

Ő az igazi háttérhatalom. Az EU mögött is ő áll, ugyanakkor az EU-t is ő bomlasztja.

5. Teljes kormánypárti média: Gulyás Márton buzi

Eközben persze folyik tovább a Gulyás Márton elleni lejárató kampány: az Origo és a Pesti Srácok is arról ír, hogy mennyi sok a felháborodás amiatt, mert lebuzizták Gulyás Mártont. Ezt már nem is linkeljük, mert annyira a legalja.

 

Már csak Németh Szilárd megszólalás hiányzik, hogy odaböfögjön valamit a nyilvánosságba.

Facebook Comments