Nem tagadja a Fidesz, hogy elvették az újságírónő telefonját

Nem tagadja a Fidesz, hogy elvették az újságírónő telefonját

Egyetlen napocska se kellett hozzá, máris kiötlötték a megfelelő kommunikációs választ a 444 riporterének megtámadására az újbudai Fideszben.szl_2.jpg

A gazdasági és a honvédelmi tárca már péntek délután tudott reagálni a cikkre, mivel Simicskó és Varga miniszterek voltak az előadók a rendezvényen, amelyen inzultálták a nemkormánypárti lap munkatársát. Igaz, hogy csak annyit, hogy nekik semmi közük a dologhoz; ott se voltak. Vagy csak éppencsak.

Az újbudai Fidesz ezt nem mondhatta, az mégis kínos lett volna, ha ők se tudnak semmit az ügyről.

Ezért visszatámadtak:

  • azt írták feljelentést tesznek rágalmazás miatt,
  • a 444 újságírónője zavarta meg a rendezvényüket,
  • felháborítónak tartják, hogy “a 444 szerkesztősége tudósítás címén azért küld embereket különböző eseményekre, hogy ott provokálják a résztvevőket és megzavarják a rendezvényt”.

Eddig úgy lehetett tudni, hogy az eseményeknek 2 kategóriája van: a nyilvános (amelyik mindenki számára nyilvános, beleértve a sajtót is), meg a nemnyilvános, azaz a zártkörű.

De az újbudai Fidesz igazi innovátor:

feltalálta “a sajtó számára zártkörű” rendezvényt.

Ami mellesleg éppen olyan értelmezhetetlen, mint a közleményük többi része.

Annyi azért leszűrhető belőle: azért tartott ennyi ideig a közlemény kiadása, mert ezalatt meg kellett győzni néhányat a fúrum részvevői közül, hogy tanúskodjanak a Fidesz mellett, valamint meg kellett vizsgálniuk, hogy

mi látszik a biztonsági kamerákon.

Mert a Fidesz azt állítja, hogy a gimnázium biztonsági kameráinak felvételei is egyértelműen igazolják majd ő állításpontjukat.

Amiből következik, hogy a nyomozás megkezdése előtt az egyik fél hozzáfért a kamerafelvételekhez. Egy közintézmény kamerafelvételeihez.

Ennyit a majdani eljárás pártatlanságáról, a jogállamról, valamint a törvény előtti egyenlőségről.

A Fidesz azt állítja, hogy

a 444 munkatársa önszántából elhagyta a termet, a szervezők már nem engedték vissza, távozásra szólították fel, majd kikísérték az épületből.

Valamint, hogy nem igaz, hogy a kollégájukat a

  • „karjánál fogva lerángatták”,
  • „lökdösték”,
  • „rátámadtak”,
  • „megfélemlítették”.

Egyetlen dolgot nem állít, azaz nem tagad a közlemény: hogy nem vették el az újságírónő telefonját. Erről egyetlen szót sem ejtenek. Azaz kb.

hallgatólagosan beismerik, hogy az igaz.

Azt ne tudják tagadni, mert az minden bizonnyal látszik a kamerákon.

Ha te Fidesz vagy, akkor jogod van cenzúrázni a sajtót, elhallgattatni a kritikát, hozzányúlni másvalaki magántulajdonához.

Mint a bolsevikoknak. Persze kizárólag a nép érdekében.

Annak a kedves arcú úrnak, Szabó Lászlónak (Szabólacika), aki a fönti képen látható, pedig mindenképpen joga van ahhoz, hogy erőszakkal elvegye másvalaki, különösen egy újságíró telefonját. Sőt, ez a dolga.

Facebook Comments