Hollywoodban kéregetett az Aranyélet sztárja

Hollywoodban kéregetett az Aranyélet sztárja

A videón azt is megnézhetik, ahogy Farkas Franciska Mini Egértől tarhál tüzet, de a Thália Színházban tartandó önálló estjéről is beszélgettünk vele.

23772444_373637549753059_1833392692_n.jpg

Felnőtteknek tart Mese-estet a Thália Színházban a Brazilok és az Aranyélet sztárja. Farkas Franciska önálló estje keretien belül Gorkij: Makar Csudra című novelláját mutatja be. Az önálló estről és annak Los Angeles-i fogadtatásáról Németh Gábor beszélget a színésznővel. 

 Farkas Franciska saját ajánlója önálló estjéhez:

“A Makar Csudra gyerekkorom egyik meghatározó meséje. Édesanyám és édesapám miatt zsigeri rajongással kötődöm ehhez a történethez, az évek során azonban szélsőségesen váltakozott a véleményem a novelláról:volt, hogy beleszerettem, volt, hogy meggyűlöltem, de ami változatlan maradt, hogy a mai napig fel tud háborítani, ordítani lenne kedvem: „De miért???”

A kérdésemre kérdéssel válaszol a mese. Olvassuk egymást, lassan 30 éve. És egyre kevésbé igénylem a választ.„Jössz-mégy? Jól teszed! Nagyszerű sorsot választottál. Járj, kelj, nézz szét a világban, és ha eleget láttál, feküdj le, és halj meg. Ennyi az egész!”

Facebook Comments