Sztahanovista rekordot döntött a nemzeti konzultáció, de azért folytatni kell, elvtársak!

Sztahanovista rekordot döntött a nemzeti konzultáció, de azért folytatni kell, elvtársak!

Bár a magyarok véleményére a kormánypárt nem kíváncsi, a magyarokat se nagyon érdekli a gyűlöletpropaganda, de sztahanovista ipari termelési beszámolók hangulatában ünnepli magát és konzultációját a Fidesz.

sztahanovista_oklevel.jpg

 A pártállam (állampárt) összeszarta magát attól, hogy Soros György ellenkampányt indít a nemzeti konzultációval szemben és elkezdték csúcsra járatni a saját kampányukat. Tegnap Dömötör Csaba államtitkár a Facebook-oldalán jelentette be, hogy soha ennyien nem küldték még vissza a kormány konzultációs kérdőívét, mint most, a Soros-terv kapcsán: tegnap estig 1,7 millióan válaszoltak.

Mindez persze teljesen ellenőrizhetetlen információ,

 ugyanis az interneten keresztül bárki bárhányszor, bármilyen néven kitöltheti a kérdőívnek nevezett, irányított kérdésektől és hazugságoktól hemzsegő pamflettet (mi is megtettük már, Gipsz Jakab nevében), így a Dömötör Csaba által emlegetett szám és a „rekord” kifejezés is

hazugság.

Hiszen valójában a Fidesznek sincs fogalma arról, hányan töltötték ki az uszításra és manipulációra alkalmas förmedvényüket.

A fideszes politikus tegnap még indokolta is a „hatalmas sikert”: szerinte a rekord részvétel annak köszönhető, hogy Brüsszelben elkezdték végrehajtani azokat a terveket, amelyek a konzultációban szerepelnek. “Ha valaki megnézi az elmúlt napokban hozott európai parlamenti döntéseket, akkor azt látja, hogy egy állandó, kötelező eljárást akarnak bevezetni a bevándorlók szétosztására” – szögezte le.

Ez természetesen egy újabb hazugság, amiről az Index is írt pár napja. Csak arról döntöttek, hogy kezdődjenek el a rendszeres tárgyalások kvóta-ügyben, többek között Magyarországgal is. A sikerről pedig annyit: a magyarok háromnegyedét teljesen hidegen hagyja a képzelt veszély. 

Mindez nem számít abban az alternatív valóságban, amit a Fidesz épít Magyarország köré. Ma aztán újabb konzultációs hírt dobott be a Fidesz: annak ellenére, hogy rekordot döntött a kitöltők száma, Halász János „a Fidesz nevében” kérte a kormányt, hosszabbítsák meg a nemzeti konzultáció leadási határidejét. (Vajon miért van szükség a meghosszabbításra, ha már most rekordot döntött a kitöltők száma? – tehetnénk fel a kérdést, amire persze nincs igazán logikus magyarázat.

Mindez csak azért rendkívül vicces és szánalmas, mert

  1. a Fidesz és a kormány gyakorlatilag egy és ugyanaz nyolc éve lassan.
  2. ha valóban rekordot döntött volna a kitöltők száma, nem lenne szükség a hosszabbításra, nemde?

Akárcsak tegnapi papagájkommandós kollégája, Halász is elismételte a Fidesz és a kormány által hangoztatott, mások által teljesen ellenőrizhetetlen adatot, miszerint még el sem érkezett a visszaküldési határidő, de már több mint 1,7 millióan küldték vissza a sorosozós nemzeti konzultációt. Ugyanúgy elmondta, hogy ez mekkora rekord. 

Halász János szerint még most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek (ezt sem tudja ellenőrizni senki), és azt szeretnék, ha mindenki el tudná mondani a véleményét (amit senki sem tud igazán, hiszen a sugalmazó-manipuláló kérdésekre nincs olyan válasz, ami ne a Fidesznek kedvezne), ezért a pénteki határidő meghosszabbítását kezdeményezik a kormánynál.

A lehető legtöbb emberre van szükség, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől (amit amúgy Soros már nem is javasol), és attól a frontális támadástól, amit Soros György indított hazánk ellen kizárólag azért, mert nem akarunk bevándorlóország lenni (Soros nem indított semmilyen támadást Magyarország ellen) – írta a 444.

Halász újra behazudta, amit pártja hétfő óta harsog:

Soros György most már személyesen is támadást indított, a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, hazudik és fenyeget.

Bejelentette, hogy

  • kampányt indít az ország ellen (nem az ország ellen, hanem csak válaszolni akar az Orbán-kormány vádjaira),
  • ehhez médiát vásárolt magának (nem, azt a Fidesz csinálta),
  • rájuk uszította a brüsszeli szövetségeseit (nem),
  • a Soros-szervezeteket,
  • és a hírek szerint azok ügyvivői hamarosan az Egyesült Államokba utaznak, hogy ott is lejárassák Magyarországot (???).

A történetben természetesen újabb rekord született (mintha az 50-es évek aratási / ipari termelési, sztahanovista rekordjait olvasnánk):

11:39-kor érkezett a hír, hogy a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatón arra kérte a kormányt, hosszabbítsák meg a nemzeti konzultáció visszaküldésének határidejét. A Kormányzati Tájékoztatási Központ 13:14-kor kiadott közleménye már az új határidőről szólt. (Az Index megjegyezte, hogy korábban Kósa Lajos is ugyanerre kérte a kormányt egy korábbi konzultációnál, akkor 24 óra alatt jutott el a kormány arra a döntésre, hogy meghosszabbítják a határidőt. Most viszont „korábbi rekordját” is megdöntve, mindössze másfél óra után helyt ad a kormány a kérésnek.) A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint

„mivel az állampolgárok változatlanul rengeteg kérdőívet küldenek vissza, ezért a kormány egy héttel meghosszabbítja a feladási határidőt. Ennek megfelelően december 1-ig (jövő péntekig) lehet feladni a válaszküldeményeket. A határidő meghosszabbítását az is indokolja, hogy az Európai Parlament múlt heti döntése alapján megindítanák a betelepítési program végrehajtását. Szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani arra, hogy a konzultáció keretében is elmondhassa ezzel kapcsolatos véleményét.”

Facebook Comments