A Szabadság Éve – pörgős ellenzéki dal készült Orbánék leváltásáért

A Szabadság Éve – pörgős ellenzéki dal készült Orbánék leváltásáért

Nézd meg te is a most debütáló klipet, ami borítékolhatóan a kampányidőszak legütősebb slágere lesz. 

komger.jpg

A Szabádság Éve (2018) címmel készített pörgős buzdító dalt és hozzá klipet a kormánykritikus slágereiről híres G RasÚj videójának üzenete egyértelmű: április 8-án szavazz pártlistán a Fidesz ellen, egyéniben pedig a legerősebb helyi ellenzéki jelöltre, akár független, akár bármely párt támogatottja!

G Ras (azaz Komáromy Gergely) neve onnan lehet ismerős, hogy 2017-ben a kormány összes akkori visszás ügyét rímbe szedte A lázadás éve című videójában. G Ras egyébként nemzetközileg is elismert reggae énekes, valamint elkötelezett emberi és polgárjogi, állat- és természetvédő aktivista.

Az ébresztőnek szánt legújabb dalában G Ras arra biztat bennünket, hogy ha nem tetszik a rendszer, menjünk el szavazni, lényegében mindegy melyik pártra, csak a Fidesz ellen: “Hiába dübörög az agresszív gyűlöletkampány Hiába lép el mindent a sötét habony-undormány Ha tényleg akarod, leváltható ez az ocsmány Tolvaj hazug viktátorbán kormány!”

A klip “hazaszerető magyar magánemberek összefogásából készült, 100% párt-, civil szervezet-, brüsszel- és sorosmentes projekt” – írja a videó alatt G Ras.

Facebook Comments