Elmész szavazni, és szeretnéd hogy mások is elmenjenek veled?

Elmész szavazni, és szeretnéd hogy mások is elmenjenek veled?

Egy új, ötletes kezdeményezés megmutatja mit kell tenned: Xx_webterv02_1920x900_aloldalak_felso_8.jpg

Mi tudjuk, hogy az április 8-i szavazás egy nagybetűs lehetőség a változásra. Sajnos azonban Magyarországon nagyon sokan utálják, unják vagy egyszerűen nem figyelik a politikát. Az X – Elég ebből! oldal azért jött létre, hogy megmutassa, mit tehetsz meg Te azért, hogy mindenki tudjon arról, hogy választás van és ott legyen a szavazáson.

Legyen az X mostantól a részvétel jele! Az X legyen a beleszólás jele! A részvétel jele! Jelentsen annyit az X: ott leszek és beleszólok. Április 8-a előtt mutass, viselj, jelezz X-et minél több helyen! Jelentse az X mostantól azt: ott vagyok, ott leszek, beleszólok a sorsom irányításába!

xx.jpg

xxx.jpg

Ha tehát szeretnéd, hogy minél többen elmenjenek veled szavazni, tegyél te is X-et oda, ahová szeretnél és ahol jól látszik. Egy trendi napszemüveg, egy rendhagyó kokárda, menő táska, vagy egy figyelemfelkeltő mobil jönne be a legjobban? Válassz az ízlésednek megfelelő kiegészítőt. Az X – Elég ebből! honlapján és Facebook-oldalán pedig rengeteg tippet találsz arra, hogy hogyan készíthetsz jól látható X-et pár perc alatt saját cuccaidra.

Ha elkészítetted a saját X-ed, vagy csak találsz egyet a nagyvilágban, beküldheted, vagy a Facebookra is feltöltheted #megyekszavazni hashtaggel.

Mi a B1 blogcsaládnál már kitettük a saját X-einket. Jelezzük együtt, hogy elmegyünk szavazni, győzzük meg egymást, hogy képesek vagyunk rá!

Facebook Comments