Radikális iszlamistákat, terroristákat és nemzetközi bűnözőket hozott Magyarországra Rogánék letelepedési kötvénye

Radikális iszlamistákat, terroristákat és nemzetközi bűnözőket hozott Magyarországra Rogánék letelepedési kötvénye

A Direkt36 és a 444 megnevezett pár olyan bűnözőt és terroristát, aki biztosan letelepedési kötvényt vásároltak és ezzel bejutottak Magyarországra. Közben ezerrel pörög Rogánék migráncsozós kampánya.

rogan.jpg

Miközben a migráncsozós kampány átfordult igazán fasisztába – nem akarunk arabokat, muzulmánokat, sötét bőrüket, hirdeti a kormány minden lehetséges csatornája – addig

kiderült, hogy a letelepedési kötvénnyel a Fidesz-kormány valódi terroristákat, nemzetközi bűnözőket és radikális iszlamistákat engedett be Magyarországra és az Európai Unióba.

Orbán Viktor minden nap elmondja: csak a Fidesz és ő védhetik meg az prszágot a terroristáktól. Közben a legnagyobb izalmasa, helyettese, Rogán Antal letelepdési kötvénye gyakorlatilag ellenőrzés nélkül engedi be őket az országba és az Európai Unióba. 

A magyar adófizetők pénzéből, busás jutalék fejében hozza be az országba (és az EU-ba) a magyar kormány a legdurvább nemzetközi bűnözőket, miközben minden emberiességet sutba dobva, rasszista és náci propagandával mérgezi a társadalmat. A jobbikos Kárpát Dániel például “minősített hazaárulásnak”
nevezte a programot, amikor a kormánypárti többség egy cipruson bejegyzett közvetítő cég tevékenységét a Seychelles-szigetekre is kiterjesztette. 

Most újabb botrány pattant ki a letelepdési kötvényekkel kapcsolatban: a444 és a Direkt36 rengeteg olyan kötvényes nevéhez jutott egy névtelen levél útján, akik letelepdési kötvényt vásároltak, de csak azoknak a nevét hozta nyilvánosságra, akiknél ehhez közérdek fűződik.

A cikkben megemlítik

  • a szír állampolgárságú Salmo Bazkkát, akit az olasz hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy egy nemzetközi, pénzmosással foglalkozó bűnszervezet tagja.
  • a szintén szír állampolgár Atiya Khoury, aki szerepel az Egyesült Államok szankciós listáján, az amerikaiak szerint ugyanis ő Bassar al-Aszad szíriai elnök egyik legfontosabb pénzembere.

Mindkét férfi esetében vannak olyan nyomok, amelyek őket, illetve családtagjaikat Magyarországhoz kötik, illetve Bazkkáról egyik rokona is azt állította, hogy vásárolt letelepedési kötvényt. Emellett a 444-nek egy, a külföldiek bevándorlásával összefüggő hatósági eljárásokat ismerő forrása is megerősítette, hogy a két férfi és hozzátartozóik valóban magyar papírokhoz jutottak. Arról nincs információ, hogy Khoury és Bazzka, illetve családjuk a kötvényprogram 2013-as indulása után pontosan mikor jutottak a magyar papírokhoz.

A cikk hosszasan foglalkozik a két férfi magyarországi tevékenységével, amiből kiderül, hogy mindketten sokat tartózkodnak az országban, a körözött terrorista Khourynak a fia és a lánya is sűrűn fordul meg Magyarországon.

A 444 idézi Végh Zsuzsannát, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal főigazgatóját, aki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának március eleji ülésén azt hazudta a kamerába:

A kötvényigénylési eljárások “biztonsági szempontból megnyugtatóan zajlottak”

és a közel húszezer kérelmező közül mindössze húsz befektetőt és 44 hozzátartozót utasítottak vissza a magyar hatóságok nemzetbiztonsági vagy közbiztonsági kifogással.

Sőt, a Belügyminisztérium korábbi tájékoztatása szerint négyszeres szűrőn estek át azok, akik letelepedési kötvény vásárlását kezdeményezték: ellenőrzi őket

  • a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal,
  • a Terrorelhárítási Központ,
  • az Alkotmányvédelmi Hivatal
  • és a rendőrség.

A cikk szerint ugyanakkor komoly bajok vannak a szűrési rendszerrel, hiszen nem az volt a kérdés, hogy kiszűrik-e a valóban veszélyes bűnözőket, akik kötvényt akartak vásárolni, hanem, hogy azok milyen gyorsan jutnak kötvényhez; illetve a rendszer képtelen volt ennyi embert alaposan átvvilágtani.

Korábban a B1-en is megírtuk, hogy az orosz és az ukrán maffia, illetve a különböző külföldi titkosszolgálatok hogyan használják fel  a kötvényprogramot arra, hogy az EU-n belülre juttassák az embereiket legálisan.

Két csavar is van a történetben:

  1. a letelepedési kötvény csak a Rogán-Habony-párosnak nagy üzlet, a magyar állam – és ezzel az egész ország – pénzügyileg óriásit bukik rajta (erről korábban itt írtunk);
  2. ugyanaz az ember, Rogán Antal intézi a külföldiek, a bevándorlók, a muzulmánok és az arabok elleni gyűlöletkampányt, aki kitalálta és működteti a letelepedési kötvény intézményét és aminek következtében 20 ezer külföldi vásárolhatott magának letelepedési jogot Magyarországon és az EU-ban.
Facebook Comments