A saját kormánya ellen tilatkozott a KDNP és megjelöltek egy csillagos házat

A saját kormánya ellen tilatkozott a KDNP és megjelöltek egy csillagos házat

A fiatal KDNP-sek olyan házat ragasztottak le bevándorlós matricával, ami a II. világháború alatt csillagos ház volt. iksz_menedek_matrica.jpg

Tisóczki Flóra, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) külügyekért felelős alelnöke “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragaszt a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület irodájának helyet adó épület bejáratához a VIII. kerületi Népszínház utcában 2018. június 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán.

A Népszínház utca 16. szám alatt működik a Menedék és itt tartott sajtótájékoztatót a KDNP. Bár a Menedék munkájának semmi köze az embercsempészethez, vagy az illegális bevándorláshoz, (a már a magyar kormány által elismert menedékkérők integrációját segítik), de ez nem zavarta az IKSZ-es Hitlerjugendet, hogy olyanokat mondjanak, mint

“A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület is azon Soros által pénzelt szervezetek egyike, melyek azon dolgoznak, hogy migránsokkal árasszák el Magyarországot.”

Mint közismert és aki egy kicsit is veszi a fáradtságot, hgy utánanézzen a Menedék honlapján, a civil szervezet olyan emberekkel foglalkozik, akiket maga a kormány engedett be Magyarországra.

A KDNP Ifjúsági szervezete nem csak ezen a ponton lőtt ordas öngólt magának, de már senki se mossa le róluk a fiatal náci-imázst: a Népszínház utca 16. szám alatti ház egy csillagos ház volt a II. világháború alatt.

A történelemből bukott IKSZ-esek kedvéért elmondjuk, hogy ezekben a házakban kellett lakniuk a sárga csillag viselésére kötelezett zsidóknak. Innen vitték el őket a gázkamrákba, vagy csak egyszerűen belelőtték őket a Dunába. A biztnság kedvéért a házakat is megjelölték sárga csillaggal.

 

Tudja-e Tisóczki Flóra, hogy mit csinál? Belegondolt-e már abba, hogy tíz év múlva, ha a kezébe kerül ez a kép, mit fog majd gondolni egykori önmagáról? Vajon Tisóczki Flóra és a Hitlerjugend ismerie-e a Gerendás Péter zenéjére Bródy János által írt szöveget?

„Vannak idők, mikor menni kell, mikor feltűnik a ház falán a jel.”

És ha ismerik, értik egyáltalán, hogy miről szól?

Facebook Comments