A betömött kátyúk HELYREÁLLÍTÁSÁT követeli a felcsúti önkormányzat a Kétfarkú Kutyától

A betömött kátyúk HELYREÁLLÍTÁSÁT követeli a felcsúti önkormányzat a Kétfarkú Kutyától

Teljesen abszurdba fordul a NER. (Frissítve a Kutyapárt válaszával.)katymmkp.jpg

Történt, hogy Mészáros Lőrinc, a Fidesz és az Orbán-család vagyonkezelője 7 év és az idei országgyűlési választás után lemondott a 2011-ben nagy nehezen kiharcolt felcsúti polgármesteri posztról, amihez egészségügyi és háttérbehúzódási okok egyaránt hozzájárultak.

A NER nagyon semmilyen faluban nem verhető ma Magyarországon, ez különösen igaz a Vezér saját falujára, de azért a Kétfarkú Kutya nevű viccpárt úgy gondolta, megtréfálja a rezsimet azzal, hogy a lemondott Mészáros helyére pályázó fideszes másik Mészárossal szemben ellenjelöltet állít, egy 3. Mészárost.

Az eredmény persze borítékolható volt, de az MKKP elérte a célját, bekerült a hírekbe a jelöltállítással, meg azzal is, hogy komolyan kampányolt Döbrögön.

  • Például saját költségen épített egy fedett buszmegállót.
  • Meg betömött néhány kátyút a falu közútjain.

Hiszen amúgy is ilyenekkel szoktak kampányolni a hivatalban, meg kormányon lévők; ti. hogy közpénzből, mintegy jutalomként elvégzik a választás előtt azt, ami amúgy is a dolguk volna. A viccpárt ráadásul saját költségen csinálta.

rendcsut.jpgDe ez olyannyira nem tetszett a hatalomnak, hogy a kátyúzást végzőkre

5 autóval 20 rendőrt küldtek ki,

hogy véget vessenek a brutális bűncselekménynek.

Az Fidesz-KDNP aztán persze megnyerte az időközi polgármesterválasztást, és azonmód felszólította az MKKP-t a buszmegálló eltávolítására. Ez még rendben is volna, hiszen legalább feljelentést nem tettek, mint történt az a Csongrád megyei Fábiánsebestyénben, ahol az önkormányzat feljelentette azt a képviselőjét, aki – szintén saját költségen – fel merte újítani a községi játszóteret.

Felcsút azonban nem azért Felcsút, hogy ne tudná mindezt überelni. A NER szimbóluma, amelynek miniszterelnöki dácsája, NBI-es focicsapata, többezres stadionja, meg saját kisvasútja van (sípálya, tengerpart és űrkikötő folyamatban), felszólította a Kétfarkú Kutyát, 

állítsa helyre az általa betömött  kátyúkat,

mert különben irgum-burgum, és kifizetteti velük. 

Jól látod, azokat a kátyúkat kell helyreállítani, amiket a helyi önkormányzat helyett, saját költségen tömtek be. 

Ha igaz az, hogy a fenségestől a nevetségest csak egy lépés választja el, akkor a NER már régesrég megtette azt a lépést. De hogy el ne felejtsük, folyton emlékeztet rá mindenkit.

UPDATE ALERT:

A Kutyapárt városlebontási alosztályának kátyúrestaurátor alcsoportja válaszolt az önkormányzat hivatalos levelére, és ígéretet tett a kátyúk helyreállítására, amennyiben

az önkormányzat eljuttatja hozzájuk azok részletes műszaki tervrajzait,

beleértve pl. a színkódokat is. 

Facebook Comments