Bayer megfejtette: azért tüntet az ellenzék, mert Nyugaton minden szar, ölik az embereket az utcán és folyik a vér

Bayer megfejtette: azért tüntet az ellenzék, mert Nyugaton minden szar, ölik az embereket az utcán és folyik a vér

A Fidesz-propagandisták megszakértették az ellenzéki tiltakozásokat, és durva dolgokat mondtak. saj.jpg

A középérdekű propagandaholding Echo nevű tévéjének Sajtóklub nevű adása volt arra hivatva, hogy eligazítsa az olvasni lusta/nem tudó kormánypárti szavazókat atekintetben, hogy mit kell gondolni a lassan 2 hete tartó ellenzéki tüntetésekről.

A magát valamilyen félreértés folytán újságírónak gondoló agitációs munkatárs előbb jól kiröhögte magát az a megvert/kidobott etc. ellenzéki képviselőkön, majd 28 perc után a Bayer Zsolt nevű főpropagandista előadta a konteóját arról, miért is tüntet, meg tiltakozik az ellenzék.

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, idestova másfél hónapja Párizs lángokban áll, nem mellesleg aztán Strasbourgban megölnek, most már 5 halottnál tartunk, (…) a nyugati karácsonyi vásárok úgy néznek ki, mint Adolf Hitler bunkerje nézett ki a II. világháború végén Berlinben. Ez a hangulat. Ott. Közelednek mindeközben az EP-választások, és akkor itt, Európa közepén, az illiberális, rettenetes Orbániákban – csend, béke, nyugalom. Fürtökben lógnak a turisták Budapesten, nem lehet moccanni tőlük. Nem kell félni semmitől, hagy ne soroljam. Ugye, a Soros-hálózat ilyenkor mit tud tenni? Hát egy dolgot tud tenni: csináljunk itt is zrít. Hogy nehogy már az EP-választásokra úgy forduljunk rá, hogy

Nyugaton ölik az embereket az utcán,

meg lángolnak a kukák, meg a rendőrautók,

meg folyik a vér, középen meg keleten meg minden oké?

Még a végén elhiszik a népek, hogy Orbániában jobb élni, mint itt. És akkor megcsinálják. (…) Az van megálmondva, hogy

ha már ott minden szar,

és egyre több ember ébred rá arra, hogy ez így nem mehet tovább, akkor csináljuk meg itt is a vágóképeket.

Ezt ő maga gondolati sornak nevezte, és úgy tűnt, tök komolyan mondja. (Ezért innen hívnánk fel a figyelmét, hogy a Nyugat annyira hanyatlik, ott annyira szar minden, hogy még maga Tiborcz és Tiborczné is Bécsbe jár vásárolni élete kockáztatásával. Nem beszélve Kósa Lajosról, aki szintén, bár ő korábban szintén azt állította, hogy Budapest jobb hely, mint Bécs).

laj.jpgLajos dolgokat tekint meg egy nem olyan jó helyen, ahol minden szar (Kép: 444)

Szentesi Zöldi László erre úgy kontrázott, hogy profi ügynökök irányítják a tüntetéseket, de ettől gyarapodni fog a kormány – szerinte jelenleg – 3 milliós tábora, mert

a rendet ebben az országban csak Orbán Viktor tudja szavatolni.

Bencsik András még ennél is mélyebbre látott, mert itt nem egyszerűen az EP-választásról, meg Európa jövőjéről van szó szerinte, hanem szimplán arról, hogy el akarják hallgattatni a magyar gazdasági csodát!

A túlóratörvénnyel nincsen gond (…), nemhogy nincsen gond (…), de úgy érzem Magyarország most ott tart, ahol a németek voltak a II. világháború utáni 5-10 évben. Tehát amikor robbant a német gazdasági csoda, valami hihetetlen erejű fejlődés indult be (…) Amikor azt mondják, hogy

10 éven belül eléri Magyarország Ausztria szintjét – ez ma realitás.

Nem erről beszélgetünk, hanem ezekről a majmokról, akik pontosan azért csinálták meg.

Szóval ott tartunk, hogy Nyugaton minden szar, de 10 év múlva nálunk is ugyanolyan szar lesz, mert utolérjük őket. Ez történik a párhuzamos valóságban, vagy legalábbis az agit-prop munkatársak fejében.

Aki szeretne végignézni és -hallgatni egy teljesen összefüggéstelen beszélgetést zavaros és egymásnak, valamint önmaguknak is ellentmondó állításokkal, az itt teheti meg, az idézett részt a 28-35. perc között lehet megtekinteni: 

Facebook Comments