Orbán a FIFA-gálán pózolgatott – megvolt a pihi, jöhet a mutyi?

Orbán a FIFA-gálán pózolgatott – megvolt a pihi, jöhet a mutyi?

Orbán Viktor miniszterelnök, Facebook-oldalán tudatta az “alattvalóival” azt az elképesztően fontos információt, hogy volt szerencséje a hétfői nap folyamán megtekintenie a FIFA-gálát. 

Az eseményen olyan, a legtöbb futballt szerető ember számára fontos dolgok derülnek ki, mint például ki kapja az aranylabdát? (A férfias C. Ronaldo) Ki lett az év csapata? (Bayern München) Vagy az, hogy ki kapja a Puskás-díjat, vagyis az év legszebb góljáért járó elismerést? (James Rodríguez, Real Madrid)

Persze miniszterelnökünknek is vannak érdemei – most nem a “Legterjedelmesebb Bőrvastagság az Arcon-díjra” gondolunk, amit a jelek szerint, Rogán Antal szeretne elhódítani magának.

Viktort a Párizsban rendezett, sajtószabadság melletti, óriási tüntetésen résztvételével kapcsolatban több, megítélését tekintve igen megosztó társával együtt korábban bírálta a francia Le Monde, hiszen szerintük az említett politikusok, pontosan a sajtószabadság korlátozását segítették elő hazájukban.

Nem sokkal előtte pedig az a fantasztikus “megtiszteltetés” érhette szeretett urunkat, hogy a világ második legkorruptabb politikusának választották.

Így szükséges volt számára a pihenés, de a jelek szerint a londoni kiruccanása még nem töltötte fel a folyamatosan tettvágytól buzgó nagyvezírt.

oviface.jpg  Viktor és Carlo – Fotó: Facebook 

Így került sor a gálára ahol azért megjegyezzük, pihenés közben sportdiplomatát is játszott: a Puskás-díj odaítélése még indokolná is a jelenlétét. már akkor, ha büszke lehetne rá az országa és az Európai Unió, így azonban…

A feljebb látható képet posztolta Orbán a hivatalos Facebook-oldalán, ahol a korábbi, kiváló játékossal, jelenleg a Real Madrid edzőjével, Carlo Ancelottival éppen azt játsszák, hogy ki tud jobban nem mosolyogni. (Viktor wins, flawless victory!)

Néhány kommentet is összeszedünk. 

“olyan, mintha photoshoppal lennének bevágva egy random háttér elé” – Zsolt

“Remélem lezsíroztatok még 40 stadiont ebbe a nyüves országba”…- Tamás

“Ez Ancellottinak megtiszteltetes” !! – Márió

“és máris olcsóbb lett a kenyér!!!!!!” – Gábor

Köszönjük miniszterelnök úrnak ezt a csodás sztárfotót, mi, az egyszerű nép igen örülünk annak, hogy jól érzi magát, és ehhez mi is hozzásegítjük adóforintjainkkal!

Megvolt a pihi, johet a mutyi?  

 

Facebook Comments