Szavazzon, hogy ki legyen az állami hóhér!

Szavazzon, hogy ki legyen az állami hóhér!

Főszerkesztői jegyzet

Egy korábbi posztban kifejtettem, hogy miért nem állok a halálbüntetés visszavezetésének pártján. Azóta átolvastam a kommenteket, és – bár ez nem reprezentatív felmérés – arra jutottam, hogy olvasóink inkább halálbüntetés-pártiak. Így – elindulva az orbáni és lázári úton – továbbgondoltam a kérdést. Lássuk, kik lennének alkalmasak egy-egy jó kis régimódi kivégzés végrehajtására!

Íme a javaslataim:

tumbli_fidesz_kivegez.jpg/a kép forrása: Flash&bones/

 1. A Fidesz székházát védő elítélt gyilkos

A munkakörre Sz. szakmai múltja miatt mindenképpen alkalmas. Álljon itt referenciaként az Index cikke a férfiról: “Amikor egy félmilliós munkát nem fizetett ki nekik, Sz. a társaival elhatározta, hogy elégtételt vesznek. Találkozóra hívták későbbi áldozatukat, ahol először hasba lőtték, az autójuk csomagtartójába tették, elvitték egy külterületre, majd zsákot húztak a fejére és három lövéssel főbe lőtték.” További érvünk Sz. mellett, hogy politikailag is közel áll a halálbüntetésre vágyó kurzushoz, ugyanis gyakran dolgozik a Fidesz székházánál.

2. Az azeri baltás gyilkos

Kiváló külföldi munkaerőt is kölcsönözhet a kivégzések végrehajtására a Fidesz. Én első – idegenben már bizonyított – szakembernek Ramil Safarovot javaslom. Őt lényegében Orbán Viktor helyezte szabadlábra (egy kis suska reményében) személyesen, és a brutálisan gyilkoló férfit azóta nemzeti hősként tisztelik hazájában.

3. az osztrák-magyar nyugdíjas Mercedes-szel

A Váradi Andrást gyanús körülmények között elgázoló osztrák-magyar nyugdíjas (akár szándékosan, akár nem), de nagy szolgálatot tett már egy olyan tisztességes és bátor kisember kiiktatásával, aki sok kellemetlen percet okozott a Fidesznek és személyesen Orbán Viktornak.

4. a Welsz Tamást beszállító rendőr

Szintén nem feltételezek szándékosságot, de tagadhatatlan, hogy sok politikai szereplő lélegezhetett fel, amikor a Simon-ügy miatt előállított Welsz Tamás egyszerűen meghalt a rendőrautóban.

5. Lázár János

Bár jelenleg más munkakörben (?) szolgálja Orbán Viktort, Lázár mégis alkalmas jelöltnek tűnik a feladatra. Ő egy “szimpla” cégvásárlással képes szívrohamot előidézni. Legalábbis az állami vegzálásnak volt már ilyen eredménye. Itt arra a cégvezetőre gondolok, akit Lázárék megtörtek, mert ragaszkodott Kft-jéhez, majd másnap meghalt.

+ 1 helyszín javaslat: lefóliázott trafik

Amennyiben az állam nem kíván mégsem főállású hóhért alkalmazni, mi javaslunk egy másik kivégzési módszert: adjanak trafikot az elítéltnek, zárják össze dohánnyal és pénzzel, majd kötelezzék rá, hogy lefóliázza a kirakatát.

 

Facebook Comments