Hadd szívjon csak Ratyi Matyi a megvetettek oldalán!

Hadd szívjon csak Ratyi Matyi a megvetettek oldalán!

Itt a bizonyíték, hogy Kocsis Máté teljesen agyhalott, ha azt hiszi, hogy megváltoztathatja a róla kialakult képet. Akármilyen elszántan buzizik.

  1. Mert, ahol a szexuális preferencia az élet normál része, és a hálószobatitkok nem nyomnak a latba a politikusi minőség megítélésekor, ott Kocsis eleve nem szerepel komolyabb magaslatokon.
  2. Ahol meg tekintetbe veszik a mérlegeléskor, hogy ki fekszik le, ott már mindenképpen rajta marad a gyanú.

kocsis-mate.jpg

Fidesz legújabb félhivatalos propagandalapjának videórovatában azt mondja, 

  1. ő nem “buzeráns”,
  2. de annyira, hogy még a Pride-ot se engedné világörökségi helyszínen tartani,
  3. mehetnének inkább a nagybani piac parkolójába.
Most elegánsan tekintsünk el attól, hogy a Gay Pride provokatív, és ezért nem kéne az Andrássy úton vonulgatniuk, akkor betiltaná-e Kocsis még sokkal inkább provokatívabb Békemenetet? Vagy ők nem úgy provokatívak?
De ennyire homofóbnak még akkor se kéne látszani akarni, ha különben látens homoszexuális volna. Ha meg nem is látens, akkor különösen vicces.

Kocsis túlkompenzál, bár ettől még nem bocsátanak meg neki.

A kormányzópárt olyan szélsebesen csúszik a szélsőjobbra, hogy míg Kocsisnak néhány éve, már polgármesterként, még közepesen szűk körben se kellett titkolni nemi preferenciáit (bár identitást nem csinált belőle), két éve viszont az őt ismerők számára is váratlanul – megnősült.
Nem is tudjuk hirtelen, melyik a kínosabb.
  1. Ha alibiházasságot kötött.
  2. Vagy ha szégyennek és bűnnek tekintve a homoszexualitást, megpróbál megváltozni.
Az nyilvánvaló, hogy a Cpontban Kocsis nem mond igazat. Mondhatni hazudik. Erre utal, hogy politikai rutinja ellenére egy sima interjúban remeg a hangja, elpirul, kapkodja a tekintetét, ami azt jelzi, hogy kényelmetlen helyzetben van. Elegánsan hallgatni praktikusabb lett volna.
Ennek alapján föltesszük, az első opció áll fönn.
A kérdés itten már csak az, hogy jogunk van-e nekünk (vagy Ungár Klárának, vagy bárki másnak) nyilvánosságra hozni egy harmadik fél szexuális preferenciáit. A rövid válasz az, hogy nem. Nincs.
De dr. Kocsis lehetetlen helyzetben van. Ha perelni akar, akkor el kellene ismernie, amit tagadni próbál. Mert azzal nem követünk el sem becsületsértést, se rágalmazást, se jóhírnévrontást, ha valakit melegnek nevezünk.
Erről kúriai ítélet van már két éve:

“Ha valakiről valótlanul állítják vagy sugallják, hogy a nemi identitása más – nem heteroszexuális, hanem homoszexuális vagy transzszexuális – nem lehet a becsület csorbítására alkalmas, mivel az eltérő nemi identitással (szexuális irányultsággal) rendelkezők éppen olyan becsületes emberek, mint a heteroszexuálisok. A becsület nem más, mint a személyhez fűzött társadalmi értékítélet. Ennek okán tehát az eltérő nemi identitásúakra nézve egyenesen felháborító az a feltételezés miszerint amennyiben valakit közéjük sorolnak az alkalmas a becsület csorbítására.”

Szemben Kocsissal és a Fidesz-KDNP-vel, nekünk nincs gondunk se a melegekkel, se magával a melegséggel. Egyszerűen nincs viszonyunk hozzá. (És nem úgy, mint Bayer Zsoltnak, aki leírja ezt, majd két mondattal később már undorítónak nevezi őket.) Hanem tényleg nincs. Ez mindenkinek a saját dolga, mit érdekel minket.

Ha mégis volna viszonyunk,

akkor már inkább homofilek lennénk,

tekintve, hogy az ország egy jelentékeny része milyen módon viszonyul hozzájuk, noha melegség akkor se érint senki kívülállót, ha veleszületett adottság, ha szerzett attitűd vagy ha választott identitás. Egyszerűen nincs hozzá köze senki másnak.

Éppúgy mint a származáshoz például. Illetve ahhoz még kevésbé.

De mi lett volna Szegedi Csanáddal például, ha néhány – még nála is antiszemitább – párttársa nem csinál ügyet a Klein néniből, az Auschwitzot megjárt nagymamából. Igaz, ők virtigli zsidófalók voltak.

De a liberális Rassay Károly és a legitimista Zsigray Antal gróf(!) már biztosan nem; ők nem gondolták bűnnek a zsidó származást. Pedig ők interpelláltak a parlamentben, és mutatták be a vitéz zsidógyűlölő Imrédy miniszterelnök részben nemárja eredetét igazoló okmányt. Ami jó ürügy volt Horthynak lemondatni a csodaszarvasos “úri” fasisztát.
Aki, mondhatni, saját dugába dűlt.

Úgyhogy mi Orbán miniszterelnök bölcs útmutatását követve szakítunk a polkorrektséggel,

és támogatjuk, ha valaki megtöri a tabukat, rámutatva a ferdeellenes párt némely vezetőjének ferdeségére. Hadd szívjon csak Ratyi Matyi ezúttal a pártja és a jobboldal tekintélyes része által megvetettek oldalán.
Hadd érezze saját bőrén, hogy ők és szavazóik mit tesznek ezzel az országgal.
(Kép: Hir24)
    Facebook Comments