Mihez kezd majd Cserje 23 a CÖF ifj. Lomnici munkásőrbrigádjának plakátrongálóival?

Mihez kezd majd Cserje 23 a CÖF ifj. Lomnici munkásőrbrigádjának plakátrongálóival?

A plakátrongálókra le kell csapni. Nagyon helyes. Összehangolt rendőri munkával elfogni őket, lecsukni, vádat emelni ellenük, aztán elítélni. Kerékbetörés, máglya, kéz- és füllevágás – ami éppen akad.

Az ilyesmi több sikerélményt jelent a hatóságoknak, mint mondjuk megtudni, mégis hová tűnt a Quaestor 150 milliárdja és a többi. És a sikeres felderítés jutalma nyilván az előléptetés, a szép új csillagok. Éljen gyönyörű képességünk, a REND.

mkkp.jpg

Természetesen ember mindig mindenre akad. És különben is szegény rendőrök is csak parancsra teszik. Általában arra szoktak mindent tenni. Ez egy ilyen szakma.

Jó, ez a plakátdolog még szinte csak játék, még ha majd pár elszemtelenedett ellenzéki aktivistát alaposan be is varrnak, még akkor is. De nagyon jó arra, hogy a rendőrség morális meggyengítése magasabb fokozatra kapcsoljon.

Ma még csak azokat kell Cserje 23-nak elfognia, aki a plakátokat bizgerálja. Holnap már azt, aki ellenzéki gyűlést szervez, és így tovább.

Mindent csak parancsra. Na ja. Ismerjük az ilyet.

Közpénzen uszítani, nincs annál kéjesebb dolog most a Fidesznél. Őszintén szólva, nem lennék most a Jobbik helyében. Hát szegénykéknek már örökre csak ez a cukimukiság marad?

Ám itt nincs vége a történetnek. A Kétfarkú Kutya Párt, azt hiszem, nagyon rendjénvaló plakátokat fog közzétenni. Nyilván István király intelmeit vacak érzés lesz letépni, de a CÖF ifj. Lomniczi Zoltán munkásőr brigádjának tagjai, ha összeszorított fogakkal is, de majd ott lesznek és tépnek és festenek. Nehogy már ezek mondják meg nekünk, mint mondott István király, banyek. Ezen a héten

Orbán urunk utasítására István király azt mondta, hogy ki a bevándorlókkal.

(Születnek is már szépen a cikkek az erre szakosodott PR-lapokban, hogy sorra igazolják, a bevándorlók csak bajt hoznak, lám, Svédországban is erőszakoskodnak a nőkkel. Jó, legalább ezeknél a lapoknál pénzt adnak az efféle agitkákért. Sokkal nagyobb kedvenceim azok, akik most végre elszabadulhatnak és például a Facebookon kezdik el nyomni boldog, kéjes örömmel az efféléket. Hogy már nemcsak szabad, lehet, de egyenesen kell is. Most aztán kaptok, libsikéim, olyat, hogy csak na. Most mi jövünk. és olyan rasszisták lehetünk végre, amilyenek csak akarunk. Mert a kis vezető kért rá, és mi nem tudunk neki nemet mondani.)

De a fő kérdés mégiscsak az, mit tesz a rend derék őre, ha meglátja, amint ifj. Lomniczi Zoltán munkásőr brigádjának a tagjai tépkedik a Kétfarkú plakátjait? Cserje 23 őrmester azonnal szolgálatba helyezi magát és elfogja a tetteseket? Figyelőcsapatokat szerveznek, a moziból rángatják ki a feltételezett elkövetőket, éjszakára a fogdába zárják őket, és a többi?

Vagy most hirtelen más, fontos rablóüldözési dolguk támad, és éppen arra nem érnek majd rá járőrözni, ahol a Kétfarkú plakátok lesznek majd?

Nagy teszt ez. Ha a rendőrség elbukja, elbuktunk valamennyien. Akkor ez már tényleg egypárti diktatúra.

Ja, van még egy megoldás. Esetleg megpróbálnak mégis inkább azzal foglalkozni, hogy kiderítsék, ki a fene tört be a nagymamámhoz?

Dési János

Facebook Comments