Közszolgálatilag pusztítják a kórházban a szívbetegeket

Közszolgálatilag pusztítják a kórházban a szívbetegeket

Nem igazán érthető, miért, viszont az tény, hogy a balatonfüredi Állami Szívkórházban a főigazgató-főorvos betiltotta a kereskedelmi tévéket. Meg az ismeretterjesztőket. Meg a sportadókat. Meg 3 magyar állami csatornán kívül minden mást.

bfured.jpg

(Kép: Facebook/Szól a Rádió)

A dolgot magyarázná, hogy a súlyos szívbetegeket csak fölizgatnák magukat a kormány folyamatos lopásairól szóló beszámolókon, ha a tévék rendszeresen számolnának be ezekről híradóikban. De erről szó sincs. Az egy RTL Híradó fél 7 utáni 10 percét leszámítva

a tévékből nem lehet ilyesmikről értesülni. 

Akkor biztosan az ismeretterjesztő adók világot fölforgató felfedezésekről való filmjei okoznak kibírhatatlan izgalmakat a pácienseknek. De nem, ez sem valószínű.

Akkor talán a sportadók meccsközvetítéseitől tiltják a kardiovaszkuláris problémákkal küzdőket. De ez se jó, mert focit a királyi csatornák is adnak. Az igaz, hogy mintha nem is ugyanaz a két játék lenne.

Lehet, hogy itt van a megoldás kulcsa. Közelítsük meg fordítva, talán nem a többieket tiltják, hanem a köztévékre akarják ráterelni az embereket. Mert azok műsora kifejezetten jót tesz a szívbetegeknek. Semmi izgalom, zsongító unalom. Tudósítások a kormány sikereiről, az ország virágzik, a gazdaság fejlődik, nekünk meg nincs semmi dolgunk, csak várni, hogy megint csökkenjen a rezsi, nőjön a nyugdíj és a fizetés.

Ohh, wait. Felcsút, we have a problem.

Hát nem éppen

a kormány folytat uszító gyűlöletkampányt minden rendelkezésére álló propagandaadón?

Hát nem épp az emberek (választók, nézők) ellenérzéseit próbálják fokozni az ellenséggel szemben? Ez mintha épp kontraproduktív volna a szívbetegek relaxációját tekintve.

Feladjuk, nem tudjuk megfejteni a rejtélyt. De talán majd ön. Szavazzon!

Facebook Comments