Itt a magyarázat a magyar politika nagy rejtélyére!

Itt a magyarázat a magyar politika nagy rejtélyére!

  1. Körmönfont módszerek jelentek meg a politikában.
  2. Magyarország a nagyhatalmak geostratégiai érdekzónáinak ütközőpontjába került.
  3. Nyíltan beavatkoznak a magyar belpolitikába.
  4. De vannak még éber hazafiak, akiket nem vakított el a nyugati szenny, és feltárták a tényeket, leleplezték a gazokat.

Bennünket is régóta foglalkoztatott az a kérdés, hogy miért van az, hogy olyik politikusról egyszercsak ügyek pattannak ki, amik miatt rászáll a sajtó, kibeszélik az emberek, esik a népszerűsége, és végül politikai hullává válik.

szp.png

Mert az, hogy valaki 

  1. stadionokkal szórja tele az országot (beleértve a kert végét),
  2. luxusórákat vásárol,
  3. törvénytelen lézerblokkolót használ,
  4. nem tud elszámolni külföldi utazásokkal,
  5. haveroknak játszik át állami koncessziókat, 
  6. állami pénzből építtet magánutat,
  7. folyton nő a lakása,
  8. brókercéget finananszíroz közpénzből,
  9. vagy családi összefogással vásárol ízléstelen villát

az mégsem elegendő ok erre.

Az sem elég magyarázat, ha az ország érdekeivel nyilvánvalóan szembenálló politikát folytat (illiberális állam és demokrácia, olimpiai pályázat, Paks2, menekültügy, putynizmus); ha arrogáns; ha inkompetens; ha hazudik.

Kell itt lennie még valami másnak. Valami titoknak, valami rejtélynek, valami összeesküvésnek, ami értelmet ad a dolgoknak.

Magunktól sose talátuk volna ki, de itt a megoldás:

a Vörös Nap-elmélet.

Eszerint a CIA egy képhibával üzen a magyar balos lapszerkesztőknek, hogy melyik az a jobboldali politikus, aki ellen “rágalomhadjáratot” kell indítani. 

És ezt a Magyar Nemzeti Arcvonal portálja (blogja,honlapja, akármije) vette észre, és közölte “Az MNA lebuktatja a CIA-t” címmel. (Innen osztott már meg Széles Gábor is, de ez tán még neki is sok volt. Vagy csak éppen feldolgozza a médiaszinergia, és tényfeltáró cikksorozattal egybekötött oknyomozó dokumentumfilmet szentelnek neki, amit majd vitaműsorokkal és kemény publicisztikákkal vezetnek le.)

Átvette viszont a szintén nyilas Hídfő, amelyik annyira hungarista, hogy egészen nyíltan vállalja Putyin egyik hasznos idiótájának szerepét, és már orosz domainről működik. 

o.jpg

Eszerint tehát ha az amcsiknak problémájuk van Orbánnal vagy valamelyik emberével, akkor a lefényképeztetik az egyik hírügynökségi fotósukkal (főleg az AP-jével), majd ezt megosztják a magyar médiával. Fontos azonban, hogy előtte rátesznek egy piros pöttyöt, a “Vörös Napot”.

Mert ez a kód, a szimbólum, a jel.

Ezt a CIA-nál nyilván tudatosan hamisítják oda, szó sem lehet arról, hogy (mint a fönti képen is) a fényképész egy sajtótájékoztatón úgy kapta le Lázárt, hogy életlenül belevette az előtte éppen működő kamera világító piros ledjét.

Ha ugyanis ez volna a helyzet, abból az következne, hogy az iránymutatást végsősoron a fotós adja ki, és akkor hol a CIA szerepe a dologban. Persze az is lehet, hogy a fotós is CIA-s, méghozzá elég magas rangú, ha egyetlen beállítással tudja vezérelni a magyar liberális-baloldali médiát. Vagy mindenkiről kell csinálniuk ilyen képet, és a Langleyben döntik el, melyiket használják.

És mivel Orbánról, Lázárról, Szijjártóról és Rétváriról is kiadtak ilyen képet, tehát a dolog nyilvánvalóan igaz. A sajtó támadta a politikusokat, tehát

a CIA utasította erre.

Az mondjuk figyelemre méltó, hogy az oroszok, meg a nyilasok mennyire szívükön viselik a fideszes kormánytagok sorsát. Ugyan Rétvárit például nem emlékszünk, hogy bárki támadta volna, az az ember annyira jelentéktelen, hogy még támadni se érdemes. A másik háromról meg mintha korábban is írt volna rosszakat a nem kormánycsahos sajtó. De biztos akkor még más volt a kód. És mi van azokkal, akikről nem jelent meg ilyen kép? Azokat csak önszorgalomból támadták?

És hogy megy ez? Egyvalakinek kiadják a képet, és a többiek figyelik, és azt használják? Biztos, mint a BBC időjárás-jelentéseinek kódjai, amivel a francia ellenállásnak jeleztek. Régi, bevált módszer.

Biztosan így van, így kell lennie. Minden más magyarázat kizárt. Holmi unatkozó-művészkedő sajtómunkások hipotézisét el kell vetni. A gazda parancsáról van szó, meg az amerikaiak alvó ügynökeiről.

Tiszta szerencse, hogy az oroszok pénzelte magyar nyilasok ezt észrevették.

 

Facebook Comments