Mutáns puliszörny vagy vak komondor az albínó horrorkutya?

Mutáns puliszörny vagy vak komondor az albínó horrorkutya?

Szavazzon ön is!

mascotwsc171.jpg

Lelketlen puliszörny vagy vak komondor? Önök szerint mire hasonlít a 2017-es vizes világbajnokságra szánt kabalaállatunk? Azt még nem tudni, milyen gikszerekre lehet számítani majd a sporteseménnyel kapcsolatban, az viszont tény, hogy kabalaállatunk már most kiverte a biztosítékot itthon, és nemzetközileg is.

Az említett kabalaállat ,azt hiszem, valójában egy nagy szemű fehér puli akar lenni. Azonban a jóval nagyobb fantáziával rendelkező internet népe máris vad asszociációba kezdett. Önök szerint mi ez a lény valójában?

  • Vak komondor

“A vak komondort választották a 2017-es budapesti vizes vb kabalafigurájának!”írta a “konkurens” kutyáról a Kétfarkú Kutya Párt. (Gondolom, megvan az a röhejes kifogás, amikor a Balogh József fideszes képviselő megverte élettársát, majd utólag azt mondta, megbotlott a vak komondorban, és ezért esett öklével az asszonyra.) Pedig már épp kezdtük elfelejteni. Hogyan rúghatott a Fidesz ekkora öngólt?

11215156_870391503016436_4616910808117023048_n.jpg

  • Félelem és reszketés a vizes vébén

A kabala tág pupillái…és eleve az ötlet, hogy egy ilyen szörnyszülött létrejöhetett, mire is utalhat? De legalább jól fog mutatni a szintén bekábszerezett Fradi ázott csirke sasunk mellett, amit korábban már szintén kiröhögött a világ.

cbmeq-_umaaj5dj.jpg

  • Kóbor János es Demjén Rózsi szerelemgyereke

Ugye, hogy ugye?

fb_demjen_ferenc1_1.jpg

  • Kutyámajom

Nem csak hogy hasonlít egy kutyámajomra, de ebben az esetben is pontosan illene az ifjú Skywalker Lajos szállóigévé vált mondta: “Menjélvisszamenjél!”

  • Paksi hungarikum

Az új kabalaállat a legvégső bizonyíték arra, hogy nem kellene felhúzni Paks II-t. Ha már most is ilyen mutánsok rohangálnak az országban, nem lenne túl jó ötlet még egy atomerőművet építeni.

  • Whoopi Goldberg hipózott verziója

Végül is tényleg úgy néz ki mindkettő, mintha egy ázott felmosórongy lenne a fején
safe_image.jpg

  • Lelketlen, albínó horrorkutya

A külföldiek döbbenetről a 444 számolt be A magyar, lelketlen, albínó horrorkutyától őrül meg a világ c. cikkében. Mint írják ugyanis még a SportsGrid is elámult a magyar “színtelen, lelketlen” kutyaszörnytől. Szerintük úgy tűnik ugyanis, hogy “A kabalának nincsenek pigmentjei, sem lelke.”mascotwsc171.jpg

Ki kell hogy ábrándítsak mindenkit. A fönti megoldások közül egyik sem nyert. Ő valójában Bol-Dog. Tényleg ez a remek szójáték lett a szerencsétlen lény neve. A kabalaállatról amúgy szinte egyedül csak a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapján írtak pozitívan:

“Egy pulinak öltözött helyi önkéntesnek, valamint Demcsák Zsuzsa lehengerlő előadásának köszönhetően zajos sikert aratott a 2017-es budapesti világbajnokság prezentációja.”

Továbbá fontos megemlítendő tény, hogy rajtuk kívül Orbán Viktor is szimpatizál a kabalaállattal, hiszen a vizes világbajnokság kabalája kikerült az ő Facebook-oldalára is.

Engem egyébként nem is az érdekelne, hogy mit ábrázol ez a kabala. Csak a tervezők és az elfogadók nevére lennék kíváncsi. És persze arra, mennyibe fájt nekünk ez a dizájn?

Mindenesetre meme már ebből is született:

11863241_893333314081954_474235114528444613_n.jpg

Facebook Comments