Megéri Orbán szájában turkálni

Megéri Orbán szájában turkálni

 

Egyrészt még mindig nem kattantak rá a külföldiek a mangalicára, másfelől megéri Orbán Viktor szájában turkálni.

Ennyi biztosan következik abból, a Közbeszerzési Értesítőben megjelent közleményből, miszerint a miniszterelnök fogorvosának közvetett tulajdonában álló Malév Air Tours Kft. szervezhet külföldi szakembereknek szemináriumokat mangalicaügyben.

Bátorfi Béla, Orbán fogorvosa azzal tett szert országos hírnévre, hogy kiderült, milliárdokért az ő érdekeltségébe tartozó cég népszerűsítheti külföldön a fogászati turizmust.

Mostantól majd a mangalicát is.

A Malév Air Tours a Mangalica Tenyésztők Egyesülete megbízásából húszmillió forintért szervezhet termékbemutatókat, üzletember-találkozókat. A nyertesnek többek között amerikában, Japánban, Olaszországban, Hong Kongban, Lettországban és Szingapúrban kell népszerűsítenie a mangalicát.

szoke_koca.jpg

Szőke koca (kép: mangalicatenyesztok.hu)

Feladata lesz a cégnek, hogy az ágazati szektor képviselői, és a szaksajtó részvételével, alkalmanként utazással, szállással, programokkal együtt utazásonként 5-5 nap időtartamban, legalább egy, minimum 30 fő részvételével megtartott mangalica szeminárium, angol nyelvű előadással, mely tartalmazza a mangalica minőségbiztosítás és származási igazolások ismertetését is.

A királyi fogorvosnak az egyik cégén keresztül van közvetett tulajdona a Malév Air Toursban. A közleményből a fent említetteken túl az is keövetkezik, hogy Bátorfi Béla nemcsak fontos szájakba túr, de a kicsiért is lehajol.

Facebook Comments