Ez mutatja meg igazán, mire való a Fidesz KLIK-je

Ez mutatja meg igazán, mire való a Fidesz KLIK-je

Az oktatási államtitkár szerint sem funkcionál jól a Klik jelenlegi 198 tankerülete, ezért nagy változások várhatók, s ez érintheti a vezetőket is. 

Pedig már hogyne funkcionálna jól. Különösen a vezetők.

  1. A február 3-i miskolci tüntetés miatt órák maradtak el a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumban.
  2. A tankerület vezetője vizsgálatot indított, bekérte az órarendet, a naplók aznapi bejegyzéseit, a félévi értekezletek jegyzőkönyveit, meg a szülői értekezletek jegyzőkönyveit.

Rendnek kell lenni. Nehogy már órák maradjanak el amiatt, mert a tanárok tiltakoznak. Még ha be is pótolják az órákat. (Bár, hogy a szülői értekezleteknek, amelyeket nem is szokás jegyzőkönyvezni, mi közük van ehhez, az rejtély.)

Ő ott a mikrofonnál Mogyorósi Attila, a zuglói KLIK vezetője, aki a vizsgálatot indította (forrás):ma_1.jpg

A tüntetés 3-án, szerdán volt. A KLIK vezetője másnap, 4-én tartott a Telekiben fórumot a tanároknak. Szintén tanítási időben. Emiatt szintén órák maradtak el, vagy legalábbis nem a tanárok tartották őket. Nyilván, hisz’ a fórumon voltak.

A KLIK eljárásán egy fizikatanár nagyon kiakadt:

“Nézzen a tükörbe és döntse el, hogy egy rendszer becstelen kiszolgálója vagy a XIV. kerület oktatásáért tenni akaró ember szeretne-e lenni.”

Illetve:

“Ön, vagy főnöke nincs tisztában a mai magyar valósággal.”

Mert:

“Van olyan iskola, ahol az Ön által kiszolgált rendszerben hónapokig a beteg kollégát úgy helyettesítik, hogy az ezért járó bért elnyeli a KLIK. Van, aki hónapok óta tart egyszerre két csoportban, két teremben órát.”

Szóval Palkovics államtitkár valóban nincs tisztában a valósággal. A KLIK igenis jó funkcionál. Csak amit szolgál, az nem az oktatás, az iskolák, a tanárok vagy a diákok, hanem a kormány és a kormánypártok. Illetve azok pitiáner, kicsinyes bosszúja.

Facebook Comments