Melyik fideszes politikus mondta a legnagyobb ökörséget?

Melyik fideszes politikus mondta a legnagyobb ökörséget?

Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra.

Röhögjön és szavazzon!

Tiffán Zsolt:

Tisztelettel kérdem: Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset? Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak vagy hölgyeknek valamelyik himnusz? Európa kurvái vagy Európa zsúrpubibai kellenek ide? Az embernek elmegy a kedve az egésztől….

Nem tűnt fel ennek az embernek – aki fideszes országgyűlési képviselő, tehát az ország legkiválóbbjai közé tartozik -, hogy a mindenkori köztévé évtizedek – talán már 1970 – óta a foci VB-k és EB-k minden meccsét élőben közvetíti.

Minden kormány alatt, minden meccsét. Ha van magyar érdekeltség, ha nincs.

tiffan.jpgValamiért az se jutott eszébe, hogy ha nem érdekli a francia-román meccs (mégha a bíró magyarok is), akkor egyáltalán NEM KÖTELEZŐ MEGNÉZNI.

Pedig micsoda nemes bosszú lett volna Trianonért, ha a magyar köztévé nem adja a meccset.

De aztán reggelre Tiffán is kijózanodott, és látta, hogy valami idióta micsoda ökörségeket írogatott este a Facebookjára.

Németh Szilárd:

Magyarország nyugati határát is védeni kell.

Ez voltaképpen egészen nyilvánvaló, hiszen annyi arab és egyéb bevándorló áramlik nyugatról keletre, hogy az a csoda, hogy a nyugati határvédelem szükségessége még nem tűnt fel senkinek. Németh Szilárdig.

nsz.jpgDe nemhogy arabok nem jönnek nyugatról (hiába is akarná valaki betelepíteni őket, a határok nyitottak, úgyis visszamennének), már német nyugdíjasok se, pedig micsoda reményeket fűzött ehhez a köztévé, meg a Bayer- és Széles-féle félnótás bagázs.

De annak dacára, hogy nincsenek ellenségek, a Fidesz alelnöke eljutott a Für Lajos-féle körkörös védelemig. Az hatalmas sikerekkel kecsegtet. Be lehetne vezetni pl. megint a sorkötelezettséget. Mert a lavór alját komoly eséllyel lehet megvédeni. És Hunyadi Mátyás óta köztudott, mekkora sikerrel tudja Magyarország egyedül felvenni a küzdelmet bármely rátámadó ellenséggel.

Persze, ha nem támadnak, akkor győzni tudunk. Biztos a siker.

Kovács Zoltán:

Az egy beteg gondolkodás, amelyik szerint csak azért, mert én onnan „támogatást” kaptam, utána másképp kellene viselkednem, gondolkodnom.

Tehát, ha valaki azt gondolja, hogy a Soros által támogatott személyek, szervezetek és orgánumok automatikusan úgy viselkednek, ahogy Soros elvárja tőlük, az beteg gondolkodású. Az Orbán-kormány úgy gondolja, tehát az Orbán-kormány gondolkodása beteg.

kz.jpgÉs ezt magától a kormányszóvivőtől tudjuk. Kovács egyszerre próbálta Sorost sározni és a Soros-ösztöndíjas fideszeseket (köztük saját magát) mentegetni.

De sikerült?

Balog Zoltán:

Amerikában még javában feketéket ostoroztak és rabszolgákat tartottak, Lengyelországban már-már olyan demokrácia volt, hogy csak na, nem beszélve a magyarokról.

Balog sok komplett ökörséget beszélt egy interjúban, ez egyáltalán nem nem egy kiragadott példa, hanem a legjellemzőbb. Egészen rendkívül műveletlenségre utal. Hiába, na, Lengyelország történelméről egy szó sincs a Bibliában.

bz.jpgMagyarország legjobb emberi erőforrása azt állítja, Lengyelországban most kifogástalan demokrácia van, mert korábban is az volt. Ezen az alapon persze Mongólia világbirodalom, mert korábban kétségtelenül az volt.

Nem is beszélve arról, hogy amikor Amerikában rabszolgákat tartottak, akkor Lengyelország egyszerűen nem is létezett. Rabszolgákat ugyanis szükségszerűen csak a polgárháború (1861-65) előtt tarthattak, Lengyelország meg 1795 és 1918 között nem létezett, föl volt osztva.

Persze se előtte (rendi állam), se utána (Pilsudski-féle autokrácia, kommunista uralom) nem volt Lengyelországban olyan plurális, kiegyensúlyozott demokrácia, mint az Egyesült Államokban. Egészen 1990-ig. Persze, az is lehet, hogy a miniszter azt akarta volt állítani, hogy Amerikában még a kilencvenes években is korbáccsal verték a négereket.

Mint a kommunisták. Mert igaz ugyan, hogy nálunk elnyomás van – mondták anno a szovjetek -, de Amerikában meg verik a négereket.

Nagyon úgy tűnik, ahhoz, hogy a Fideszben és az Orbán-kormányban valaki karriert csináljon,

műveletlennek, meg butának lenni nem kizáró ok, hanem szükséges feltétel.

Szavazzon, és döntse el ön, ki felelt meg a legjobban az elvárásoknak, ki a legbutább a Fideszben!

 

Facebook Comments