Dzsentrivilág van Magyarországon

Dzsentrivilág van Magyarországon

chich_outt_facebook.jpegHa Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat.

Ha valami helyi semjénnek úgy tetszik például, hogy lelövi a kutyádat, akkor semmi közöd hozzá. Mehetsz panaszra valami sóhivatalba, a hatóságok példátlanul egységesek lesznek abban, hogy semmi rendkívüli nem történt.

  • Idejött egy francia pár, biciklikkel, két kutyával.
  • Az egyiket Szalkszentmárton határában lelőtte egy vadász, majd a tetemet ellopta.
  • Csak azért, mert a kutya 70 méterre elkóborolt gazdáitól. Átment a dunai töltés túloldalára.

A rendőrség szerint semmi nem történt: a kutya vadat hajtott védett területen; a vadász rendőrt is hívott a helyszínre, és tolmáccsal elmagyarázta a biciklizőknek, miért lőtte le; a helyi rendőr kivizsgálta az esetet, és mindent rendben talált. (A hatósági magyarázatból persze semmi nem igaz.)

Gyere csak Magyarországra, lelövik a kutyádat. Itt így mennek a dolgok. 

Vannak, akiknek joguk van lelőni a kutyádat, és kész.

Ők a vadászok, a mi büszkeségeink, dicső hagyományaink örökösei, a nemzeti-keresztény kultúra oszlopai. Amely nemzeti-keresztény kultúrát heroikus küzdelemben amúgy éppen most készülünk megvédeni a kebabárusok jelentette apokalipszistől.

A vadászok az 1000 éves magyar nemesség és nemesi mentalitás hű örökösei, akik téeszelnökként és párttitkárként vészelték át az ántivilágot, az orosz megszállást. A régi-új dzsentrik.

A messzehordó fegyver, meg a nagy terepjáró jót tesz az egónak. Péniszhosszabbító. A gyilkolás pedig a lelket melegíti. A hatalom, a korlátlan hatalom érzetét adja.

Vidéken élet és halál urai, mert fegyverük van, tehát hatalmuk is.

plakat-bevandorlas.jpgValószínűleg még a föld is az övék, amin sátraztál, és amin a kutyád futkározott. Ha még nem az övék, akkor a következő földosztásnál (inverz földosztás!) majd az övék lesz.

Ha Magyarországra jössz, akkor tudomásul kell venned, hogy itt ők az urak. A középkori előjogok területére tévedtél. Velük szemben csak veszíthetsz. 

A hatóságok velük vannak, ha eljárnának ellenük, az csak pluszmunkát jelentene, és még a bokájukat is megüthetnék.

Ugyanis nagyhatalmú patrónusaik vannak. Ott ülnek a kormányban is. Mert itt, akit nem érdekel a foci és nem is kokainista, az vadászik. Átfedések lehetségesek. Úri jövedelem, hatalom, habitus, mentalitás és hobbi. 

De nem, ez nem úrhatnám kisgazda mentalitás. Nem olyan kicsi gazdák már ők.semjen_vadasz.jpg

Magyarázatot akarsz? Ugyan már. Az neked nem jár.

Nem győzhetsz ellenük. Ha a kutyád cselekményt követ el, és már hogyne követett volna el, amikor

szúrta valamely vadásznak a szemét,

akkor ő itt lelőheti. Joga van hozzá. És azért van joga, mert hatalma is. A hatalmi önkény pedig Magyarországon mindennapos.

Úgy jöttek végig fél Európán, hogy a biztonságos, erdős szakaszokon a kutyák napi 20-30 kilométert futottak. Míg nálunk le nem lőtték az egyiket.

Mert nehogy már csak úgy ugrándozzon egy kutya akárhol. Hippiskedjen. Ha Magyarországra jössz, a kutyádnak is tiszteletben kell tartani a kultúránkat!

kuty.pngHa sokáig pattogsz, összehívnak ellened egy nemzeti konzultációt. Vagy egyenesen egy népszavazást, ahol a híveiknek elmagyarázzák propagandailag, hogy a franciák – nem elég, hogy elvették Trianont – már kutyákat küldenek kipusztítani a magyar vadállományt. Pedig az a magyarokat illeti meg. (Illetve a magyarok egy részét, de ezt majd annyira nem hangsúlyozzák.)

Más lenne a helyzet, ha fizetni akartál volna a vadászatért, mint némely olaszok, németek és spanyolok vagy franciák. Olyan ez, mint a bevándorlás, tudod. Ha nem fizetsz, nem jöhetsz. Ha sokat fizetsz (persze magánzsebbe, megmondják, kiébe), akkor jöhetsz, mindegy, hogy francia vagy, kínai vagy arab.

Ha nem lőjük le a kutyádat, még le akartál volna telepedni nálunk. Elvetted volna őseink földjét. Csorbítottad volna a nemzeti összetartozást.

Ahelyett, hogy kutyázás meg biciklizés és csavargás helyett teleszülted volna unokákkal Franciaországot. És akkor nem lenne tele ingyenélő arabokkal, és nem kellene idejönnöd.

Ide ne gyere ide hippiskedni, mert nagyon megjárod. Vagy legalább a kutyád megjárja.

 

Facebook Comments