Mészáros gazda nyakaz

Mészáros gazda nyakaz

Mint az közismert, az élet sokszor utánozza a művészetet.

A Tanú című film ma a velünk élő rögvalóság.

Ott van például Juhász Péter meggyanúsítása. Mint az agitációs- és propagandaosztály utasítása alapján erre felhatalmazott források közzétették, az ellenzéki politikus kisleányokat és fiúcskákat erőszakolt meg mise közben, mit sem törődve a hely szentségével, majd a leánykák pihés nyakát vágta át, hogy így jusson ahhoz a vérhez, amit bele kell sütnie püspökkenyérbe(!), amit a pornográf fekete miséken használnak, miközben kis Orbán képeket vuduznak meg.

Persze teljesen hatástalanul, mert a dolgozó nép szorgos imakommandói afféle védőburkot képeznek a Kis Vezető köré, amelyről persze lepattan az ármány (+ ÁFA), de akkor is jobb, ha

mindenki tudja az országban, hogy ki is ez a Juhász.

Ugyanitt, belvárosi ingatlan nagy kedvezménnyel eladó.

Szóval, ennyi az egész. Holnap nyilván majd kábítószert találnak Juhász kocsijában vagy a lakásán, esetleg csempészárut, ellenséges irodalmat, tiltott, külföldi lapokat. Ha még leleplez egy két ingatlan panamát, akkor számíthat rá, hogy néhány rendezetlen származású hulla is előkerül az ágy alól – ahová gondos kezek még időben bekészítették. Szóval, ez a Juhász ne jöjjön azzal, hogy itt lopnak, mert tanúink vannak rá, hogy magyarórán puskázott, és kétszer nem mosott kezet vécéhasználat után.

Ez utóbbiról már forgat egy nagy leleplező riportot a TV2.

És akkor itt a másik történet.

Néhány kedves fiatal rendőr gyanús elemeket észlelt, amint beszivárogtak Felcsútra és megközelítették a kisvasutat. Az ilyen különösen feltűnő, mert

a kisvasutat hetek óta senki sem közelítette meg.

Nyilvánvaló, hogy aki a kisvasút közelébe jön, az csak rossz szándékú, terrorista migráncs elem lehet. Az ilyet le kell fülelni. Még akkor is ha pártelnöknek álcázza magát.

Szóval, pakolja ki a zsebeit, emelje fel a kezét, pofát súlyba. Az intézkedés foganatosításba van helyezve mindazonáltal. Ja, és voltaképpen. És ha össze-vissza beszél, akkor még a felségsértést is odaírjuk a vádakhoz.

  • Hadházy Ákos: Mekkora marhák néhányan ebben az országban!
  • Rendőr: Kire gondol?
  • H. Á.: Nem önre.
  • R.: Legyen szíves megfordulni! Intézkedés végéig, megkérem, maradjon itt!
  • H. Á.: Mi az oka az intézkedésnek?
  • R.: Fokozott ellenőrzés van elrendelve Magyarország területén.
  • H. Á.: Mióta?
  • R.: Nagyon rég.
  • H. Á.: És mi most tettünk valamit?
  • R.: Mondom, fokozott ellenőrzés van. Szeretném tisztázni a körülményeket.
  • H. Á.: Jó, tisztázza a körülményeket!

Ahogy Gáspár törzsőrmester megfogalmazta: az incidens átmászott kerítésen.

Szóval, a körülményeket kell tisztázni, mert itt ólálkodnak ezek a körülmények, és mindjárt lecsapnak az ártatlan gyermekekre, megerőszakolnak mindenkit és elveszik a kultúránkat.

Mégis, mi lehet egy ellenzéki politikus zsebében, amit azonnal látni kell? Igen, joggal vonta magára a hatóság figyelmét, ahogy pár hete Gulyás Márton is, aki szintén filmezni próbált volna a kisvasút környékén.

Akkor is jöttek a rendőrök, aztán elkobozták a drónt, ami felülről mutatta volna meg a vasutat, amely lassan tényleg

Vlagyivosztokig ér már a kedves Kis Vezető budijától.

Örülök, hogy a rendőrségnek ennyi mindenre van ereje.

A mi utcánkban most már kéthetente törnek be. Az aktuális rendőr, amikor aztán előkerül, csak a vállát vonogatja. Megint egy akta, amit aztán félretol. Ki ér rá ezzel foglalkozni.

A lényeg, hogy Felcsút műveleti terület. Mészáros gazda a héten pallosjogot is kap hozzá. És aki csak úgy odamegy gúnyolódni az elvert milliárdokon (az EU baja, ő adta), a nagyúri pöffeszkedésen, annak nyisz-nyasz levágja a fejét.

És még jól is jártunk, mert közénk is lövethetne.

Facebook Comments