Rossz helyen van a piros pont Matolcsy új nőjén

Rossz helyen van a piros pont Matolcsy új nőjén

Az eléggé közismert, hogy vagy 4 éve Matolcsy azzal indokolta a magyarság ázsiai származását, hogy gyerekeink fenekén kis piros pötty van.

Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek. Ezt nekem japán tudósok mondták.

Persze félreértette a japán tudósokat (a japán tudósokat is):

  1. nem pont, hanem folt,
  2. nem kizárólag a fenéken, nem hat hétig, hanem pár évig,
  3. nem piros, hanem kék vagy barna.

De úgy tűnik, ragaszkodik a piros folthoz, még az se baj neki, ha nem az illető fenekén van, és nem csak a születés után hat hétig.

Íme:vajdazita.jpg

Ő (középen, persze) Vajda Zita, Matolcsy új nője. Az MNB elnökékél nála 30 évvel fiatalabb titkárnő állítólag hivatalosan már nem dolgozik a jegybankban. Ahol májusig a fő feladata Matolcsy kiszolgálása és külföldi utakra kísérése volt. Cserébe a(z eddigi) feleség beadta a válókeresetet.

A volt titkárnő az MNB-ben bruttó 1,7 millió forintot keresett havonta (nettó egymillió-egyszázötvenezer). Ha tényleg távozott, akkor ettől elesett. Azért tagja maradt a jegybank alapítványok kuratóriumainak és cégei igazgatóságának, ahonnan rejtve megkapja ugyanazt a pénzt.

Vagy akár többet, mert mind a hat MNB-alapítvány leszerződött azzal a céggel, amelynél a Matolcsyhoz közel álló nő anyja dolgozik.

Amíg tart a közpénzből, nem kell félni, hogy Matolcsy nem tud csajozni.

Facebook Comments