13+1 bizonyíték, hogy Magyarország átkerült a párhuzamos valóságba  

13+1 bizonyíték, hogy Magyarország átkerült a párhuzamos valóságba  

pl1.png

Összegyűjtöttük a legnagyobb hülyeségeket a népszavazási kampányból, a legvégére hagytuk Kövér Laci bácsit, akinek a bajsza lassan hosszabb, mint az esze.

A népszavazási kampányt nem szabad komolyan venni.

Ahogy az élethez is, kell hozzá egy bizonyos távolságtartás, egészséges kritika és irónia, meg rengeteg humor. Különben az ember óhatatlanul beleőrül ebbe az aljas, mocskos, gennyes szörnyűségbe, ami úgy hívunk: magyar belpolitika.

Hab a tortán, hogy mindezt közpénzből, a magyar adófizetők pénzéből, a mi pénzünkből nyomják.

 1. Kúria: A kormány tájékoztató kampánya nem hazug, mivel nem is állít tényeket

Okos, ugye? A volt Legfelsőbb Bíróság így térdelt le a Fidesz előtt és szerette forrón. Az Index írásából kiderül, hogy a Tudta? című kormányzati tájékoztató kampány során megjelenő információk – mint például Brüsszel egy városnyi illegális bevándorlót akar Magyarországra telepíteni – köznapi értelemben nem tekinthetően tényeknek, ezért nem is vádolható azzal a kormány, hogy valótlanságot állít.

 1. Simicskó helyrehozta a mohácsi vészt és menekültezett közben

Az MTI és a Mancs tudósítása szerint ugyanis Simicskó „a mohácsi vészhez vezető európai események láncolatát felelevenítve megállapította, a Magyar Királyság tragédiáját Európa belső politikai és vallási ellentétei, illetve az akkor gyenge időszakát élő magyar állam belső megosztottsága okozta”, és ekkor csak a vak nem láthatta, hogy itt bizony történelmi analógia van az ünnepi gyász homlokterében. 

Aztán ikonikus fotón is megvédte az országot: 

simicsko_nyitrai.jpg

 1. A köztévén felvetették a szabadságjogok korlátozását

Akkora a terrorveszély!

 1. Jönnek a menekültek és Trianon!

„Ha a betolakodókat nem állítjuk meg, holnap már nekünk kell menekülnünk a saját hazánkból!” Pláne, hogy a mondat konkrétan elhangzott: „A hódoltság alapozta meg Trianont. A többit már le se írjuk, szemezgessen nyugodtan. 

 1. Az MSZP azzal kezdett riogatni, hogy a Fidesz készül bevándorlók betelepítésére.

Az MSZP Somogy megyei elnöke is beszállt a hülyítésbe. Szerinte a helyzet világos: a Fidesz elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahova külföldieket akarnak betelepíteni. Közben a párt azzal kampányol, hogy a népszavazás nem lényeges és mindenki maradjon otthon.

 1. A baloldali városok kapják majd a menekülteket

Orbán Viktor az őszi parlamenti ülésszak elején migránsozott egy nagyot. Szerinte, ha az ország visszautasítja a migránsokat, akkor baloldali városokkal állapodnak meg, és Budapest egyes kerületeiben, Zuglóban, Szegeden és Salgótarjánban osztják szét a menekülteket. Nyilván, nem is máshol.

 1. A CÖF elnöke szerint a neoliberális elveket valló brüsszeli vezetés és Soros György pénzember a felelős a migráció miatt kialakult válsághelyzetért

Ki más? Kételkedett bárki is? Tippelhettünk volna még Gyurcsányra is. Soros György maga áll ott Szíriában és bombázza halálra a civileket, majd saját kezűleg nyomja a kezükbe a szórólapot, hogy Magyarországra kell nekik jönniük. Ja, igen, és Gyurcsány is!

 1. Orosz csalóval is üzletelt a kormány letelepedési ügyben

„A kormány az októberi kvótás népszavazás miatt csúcsra járatta a bevándorlás-ellenes propagandát, amellyel párhuzamosan 16 ezer pénzes külföldinek tette lehetővé a magyarországi letelepedést a kötvényprogramon keresztül.”

Ez nem a propaganda része, csak ide kívánkozik, mert annyira abszurd: boldog-boldogtalannak árusítja ki az állampolgárságot a Fidesz, miközben az „erőszakos betelepítés” ellen kampányolnak. És még kövérre is keresik magukat. Bocsánat: rogánra.

 1. A no-go zónák

„A „no-go” zónáknak nevezett területek olyan városrészek, amelyeket a hatóságok nem, vagy nehezen képesek ellenőrzésük alatt tartani. Ezekben a befogadó társadalom írott vagy íratlan normái alig érvényesülnek.”

A fideszes szórólapokból nemzetközi botrány lett, a fél sajtó Szijjártót szívatta vele, az érintett országok tiltakoztak. A propaganda szerint kilencszáz (!) olyan zóna létezik, ahova már a rendőrség se mer belépni, mert a idegen kultúrájú bevándorlók átvették az irányítást és a saját törvényeik szerint élnek.

no_go_zonak.jpg

Kép: 444.hu

A no-go zónák igazából lehet, hogy még a 10. pontot is megérdemelné ebben a cikkben: a 444 cikkében annyi ordas hülyeséget gyűjtöttek össze a kormány propagandájából, hogy attól katatón állapotba kerülhet bárki és rohan mindjárt az urnához. A propaganda-anyagok szerint többek között már a berlini hipszternegyedben is bevezették a sariát.

 1. Szeretnénk, ha lányaink, asszonyaink bikiniben fürödhessenek a Balatonban”

Dunai Mónika képviselő tízmillió majd több százmillió potenciális bevándorlóról beszélt egy lakossági fórumnak álcázott kampányeseményen. A kis event tiszta aranybányának számított, az Index cikkében hemzsegnek az összeesküvés-elméleteket és a hamisított statisztikák.

 1. …azt kell eldönteni, hogy a menekültek a gyerekünk iskolájába járjanak, a segélyeinket kapják, és a szomszédos önkormányzati ingatlanban lakjanak-e.”
 • 78 millió forintos EU-bírság jár minden visszautasított menekült után,
 • csak népszavazással állíthatjuk meg,
 • Brüsszel hamis érveivel szemben a valóság az, hogy Európát munkanélküliség sújtja,
 • terrorveszély,
 • no-go zónák,
 • nem akarnak beilleszkedni,
 • molesztálások,

Csak a szokásos. Kocsis Máté.

 1. “…párhuzamos társadalmak alakultak ki, nagyom sokszor párhuzamos törvényekkel”

Rogán Antal lakossági fórumán se maradt kis semmi fontos. 

 1. „Az orlandói mészárlást iszlám szélsőségesek követték el” 

Mondta Kósa Lajos a nyár elején, amikor még semmit sem tudtunk arról, mi történt igazából. És persze, egyből jött a népszavazásos lemez is. “Ami Európát és az Egyesült Államokat fenyegeti: az ellenőrizetlen bevándorlásra”. Kósa szerint ez együtt jár a terrorveszély növekedésével, mert “a bevándorlók integrációja nehéz, majdnem megoldhatatlan”.

13+1. Kövér László

 A végére hagytuk az adu-ászt, a „mindent vivős autót”, Kövér Lászlót. Minden mondata színarany. 

A migránsok a Facebookon jelölgetnek be jászberényi lányokat. A migránsok miatt ugorhat a romák segélye. A migránsoknak több pénzük van, mint tíz jászberényi bankszámláján. A migráns focisztár még a himnuszt sem hajlandó elénekelni.

Ha eddig nem fájt a sok hülyeség, akkor most fog.

 

Facebook Comments