Elképesztő fotókat lőttek az Alpokban a Pesten fotóztam adminjai

Elképesztő fotókat lőttek az Alpokban a Pesten fotóztam adminjai

Rizsavi Tamás, Lampert Benedek, Tóth Tamás és a többiek ezúttal nem akármilyen magaslatot másztak meg. Ausztria legszebb hegyeit fotózták szédítő magasságokból. A werkvideón megnézhetik azt is, honnan és hogyan készültek az itt látható képek.

14424177_1984823444876074_607394800_o.jpg

A Pesten fotóztam Facebook-csoport adminjai azon túl, hogy jótanácsokkal látják el a szárnypróbálgató fotóspalántákat, természetesen maguk is fotóznak. Nemrég például (nem Pesten, hanem) Ausztriában kattogtatták gépeiket napkeltétől késő éjszakáig. A végeredmény elképesztő lett.

A nagyobb felbontásért KATT a képekre!

 

“Nem túrázni mentünk, hanem fotózni, vagyis: ahova csak lehetett felmásztunk, befurakodtunk és hasonló off road megoldásokkal éltünk. A hajnali ébredés evidens volt, hiszen ilyen helyen, ilyen tiszta időben vétek elmulasztani egy napkeltét, bár kikecmeregni az 5°C fokba…hááát, nem olyan romantikus, mint az utána készült képek. DE, utólag mindig rájön az ember, hogy megérte”

írja blogján a legós fotóiról ismert Lampert Benedek, aki Rizsavi Tamással, Tóth Tamással, Komondi Attilával és Fejes Erikával célozta meg az Alpok lábainál fekvő Breitenstein falucskát. 

lampi_nikon_final_j.jpg

bevettuk.jpg 

Lampert Benedek fotói:

mnapfel_allo.jpg

 
nikon_7_tejut_k.jpg

Tóth Tamás, a Pesten fotóztam csoport vezetőjének fotói:

Rizsavi Tamás fotói:

Komondi Attila fotói:

A túráról jó hangulatú, pörgős werk film is készült, amint jól látszik, hogy egy-egy itt látható kép honnan, és hogyan készült.

Forrás: Aquila Photo Blogot Facebook, YouTube, 500pxInstagram

Facebook Comments