Orbánt megint kifütyülték, de ez se állítja meg

Orbánt megint kifütyülték, de ez se állítja meg

Érthetetlen, hogy Orbán Viktor miért ragaszkodik ennyire a stadionépítésekhez, amikor a közönség ennyire nem hálás érte.

  • Tegnap kifütyülték az MTK-stadion átadásán.
  • Két éve kifütyülték a Fradi-stadion átadásán.

Ahová csak megy Pesten stadiont átadni, mindig kifütyülik. Szegény miniszterelnök úr csak adja nekünk ezeket a drága, szép stadionokat, nekünk meg semmi se elég jó.

Hálátlan nép. Le kellene váltani.

Orbán mondjuk azzal indokolta, hogy miért építi nekünk ezeket a szép, új stadionokat a mi pénzünkből, anélkül, hogy megkérdezne bennünket róla, mert hisz benne, hogy

ahol van tó, lesz béka is.

Azaz ha van épület, akkor majd lesz benne komoly futball, meg komoly futballista is. Valószínűleg ugyanezen logika miatt nem épít vagy újít fel kórházakat a kormánya:

ha lenne működő kórház, akkor lennének betegek is.

(Hogy betegek kórház nélkül is vannak? Ugyan már. Nem olyan sokáig.)

A miniszterelnök úr  nem hagyja magát megzavarni a tényektől: nem látja be, hogy hiába épít folyton stadionokat, azokban se valamirevaló foci, se tehetséges focista nem terem magától. Teljesen fordítva ül a lovon, és nem érti, hogy a futballista nem a stadion miatt lesz.

Egy stadion még soha nem nevelt ki egyetlen komoly középpályást sem, miközben a Copacabana strandjai, az erdei tisztások vagy a valamikori külpesti grundok meg igen.

Lehet persze, hogy Deutsch klubelnök úrék ezzel tisztában vannak, és nem is a foci lesz a fő profilja a stadionnak. A kivetítők már tesztelve lettek, 

pornómozinak például remekül beválna.

Micsoda bulikat lehetne ott tartani. Az igazán jót tenne az idegenforgalomnak is.

Csak szegény Hidegkuti nevét kéne akkor már levenni róla.

 

Facebook Comments