Imádkozott ma már Orbán Viktorért?

Imádkozott ma már Orbán Viktorért?

Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért.ovi_2.jpg

Aki a magyar miniszterelnökért akar imádkozni, annak ezt kell recitálni fél éven át naponta ötször:

Az Úr legyen előtted, hogy jó utat mutassa néked!

Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől!

Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!

Az Úr legyen alattad , hogy felfogjon, ha leesel!

Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon ha szomorú vagy!

Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!

Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!

Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben!

Ezt imádkozzuk Önért miniszterelnök úr, nagyon sokan. Isten segítse!

Az Orbánért indult imaláncról a pozsonyi Új Szó számolt be. A lap szerint az imát Kühár Ede Rómában élő bencés szerzetes írta. De ezt nem tudjuk, honnan veszik, mivel ez az ima az ún. Szent Patrik kódexbeli áldás a IV. századból, már természetesen eltekintve az utolsó sorától.

Az Új Szó szerint az imaláncot Szlovákiában György Ferenc ipolybalogi plébános indította, aki úgy nyilatkozott,

Ausztriából kaptam a könyörgést és továbbküldtem. Már Szent Pál is megírta: tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért: a királyokért és minden feljebbvalóért, hogy békés és csendes életet élhessünk, telve istenfélelemmel és tisztességgel.

A lapnak Varga János Ipolyságról azt mondta,

Orbán Viktor különleges politikus, és azért van sok ellensége, mert a keresztény Európát védi a liberálisokkal, a szabadkőművesekkel és az unióval szemben. Szüksége van az imáinkra, hogy az Úr adjon neki erőt a valódi értékekért vívott harchoz. Vagy százötven ismerősömnek küldtem el az imát, ők is legalább ennyinek küldik tovább. Ennyi könyörgés nem maradhat meghallgattatás nélkül.

Tehát egymilliárd légy nem tévedhet. Ha sokan akarnak valamit, az úgy is lesz. (Nem, nem a magyar választók a kormány bukását, azt hiába akarja több mint felük.) Mert Isten létezik, hiszen milliárdok hisznek benne. És hát hinnének ennyien olyan valamiben, ami nem is létezik? Na, ugye.

Szóval mostantól reszkessetek liberálisok, szabadkőművesek és uniósok! Orbán Viktor miurunk, királyunk és feljebbvalónk majd szétcsap köztetek!

És most: térdre imához! Ne tessenek csalni, szigorúan 5 percen át. Meg holnap is. Ha most kezdik, akkor jövő májusig. Mert különben lesz dádá attól, akivel Semjén Zsolt olyan nagyon jó viszonyban van.

Facebook Comments