Így lehet ön is Degas-festmény

Így lehet ön is Degas-festmény

Ha szereti a galériákat, festményeket és szeret fényképező előtt pózolni, akkor van egy jó programötletünk. A 3D Galériába nem csak megérintheti a festményeket, hanem a képek részévé is válhat. Fotózni és szelfizni pedig kötelező!

fotozas-9.jpg

 

A 3D Galéria lényege, hogy szó szerint a festmények részévé váljunk. Itt a híres képek reprodukcióit megérinthetjük, sőt meg is kell érintenünk, hogy valóban beleilljünk a festménybe.

Más galériákkal szemben itt fotózni is lehet, sőt “kötelező”. 

A saját fotóink helyet viszont nézzék meg inkább az itt megforduló celebek és cukiságok képeit kedvcsinálóként:

gallery-8.jpg

Bevallom eleinte kicsit szkeptikus voltam a 3D galériával szemben. Attól tartottam ugyanis, hogy ez a program inkább gyerekeknek való, ám kellemesen csalódtam, amikor ott jártunk. A rendhagyó kiállítás ugyanis nem csak kicsiknek, hanem felnőtteknek is ugyanolyan szórakoztató lehet. 

Már alapból az nagyon szimpatikus volt, hogy a galéria dolgozói készségesen megmutogatták nekünk, hogy működik a dolog. Sőt tippeket is adtak, hogy az egyes festményeknél hogy állhatnánk be.

Pózoltunk jópofa állatos képekkel, de olyan híres festményekbe is beleolvadtunk, mint a Mona Lisa, vagy Degas egyik balettos képe. Ezeken kívül pedig vannak olyan 3D hatású festmények is, amelyekkel szörfözést színlelhettünk, szakadék fölött ugorhattunk, és T-rex elől menekültünk.

fotozas-7.jpg

fotozas-11.jpg

Nagyon jól szórakoztunk, és sokat nevettünk a pózok kitalálása és a fényképezés alatt. Természetesen az angyalszárny volt az egyik kedvencünk, de sokat röhögtünk a majmos és a késdobálós festmény előtt is.

Valójában minden egyes kép egy újabb lehetőség volt arra, hogy használjuk a fantáziánkat, és a kreativitásunkat. Új lehetőség, hogy hülyére röhögjük magunkat, és persze lehetőség arra is, hogy elkészüljön az új tökéletes facebook profilkép…

fotozas-2.jpg

fotozas-1.jpg

fotozas-5.jpg

A felnőtt jegy 3500 forint, de a Bónusz brigádon elég kedvezményes áron lehet kupont venni. Plusz pozitívum volt, hogy a két fős kuponhoz járt két kinyomtatott ajándék fénykép is, így kézzelfogható emlékünk is maradt az élményből.

Fotók forrása: 3D Galéria

Facebook Comments