Leleplezték: Rogán olyanokkal sefttel, akik ellen uszít

Leleplezték: Rogán olyanokkal sefttel, akik ellen uszít

Leleplező cikksorozatot készít az Index Rogán Antalról és környezetéről, amiből az derül ki: a propagandaminiszter tudatosan építkező politikai karrierje mögött olyan ügyek húzódnak meg, amiket utoljára a Keresztapában láthattunk. 

rog_1.jpeg

 Az Index cikke egy internetes anyaghoz képest rettentően hosszú, megpróbáljuk néhány mondatban összefoglalni a lényeget – tényleg csak címszavakban, mert az Index igen részletekbe menően tárgyalta ki az ügyet. Érdemes a cikket végigolvasni és hüledezni.

Kezdjük azzal – mi a gáz az egészben?

1. Egy politikusról, Rogán Antalról kiderült, hogy sefttel. A Fidelitas-beli haverjaival, Habonyékkal, olyan bankárokkal, akik ellen pont a Rogán-féle propaganda uszít gyűlöletre, milliárdokat keresnek.

2. A kezdő milliókat, milliárdokat az V. kerületi ingatlanmutyik adták meg.

3. Az egészről évek óta tud a politikai elit és mégsem közlik azt a nyilvánossággal.  

4. Amikor az Index lehozza a sztorit, Rogánék megint hazudnak, terelnek és fenyegetőznek.

5. Rogánt emiatt nem fogják kirúgni, nem fog lemondani és valószínűleg sosem vonják felelősségre. 

 

Nézzük, mit kell tudni erről az egészről:

 

  1. Rogán Antal, jelenleg propaganda miniszter és Habony Árpád közös üzleteket folytatnak le a nyilvánosság kizárásával Oroszországgal és Grúziával, ingatlanokkal, bevándorlási kötvényekkel, amiből elég sok (milliárdok) esik le nekik;
  2. A fonák a grúz-szálban az, hogy olyan Soros-közeli bankárokkal üzletelnek, akik ellen az Orbán-kormány folyamatosan propagandaháborút vív, akik tulajdonképpen közellenségnek vannak kikiáltva a hiszékeny jobber médiafogyasztók számára;
  3. A másik fonák a grúz-szálban, hogy befolyásos grúz politikusok és üzletemberek nem a Külügyben tárgyalnak, hanem Rogánék ügyvédi irodájában;
  4. Ezeket az üzleteket 2002 óta Kertész Balázs, Rogán jobbkeze készíti elő, ő és a céghálózat adja a jogi-gazdasági hátteret; a Fidelitasban ismerkedtek meg és végigkísérte Rogán politikai karrierjét.
  5. A K&H-botrányban és az akörüli időkben Kertész intézte Rogán csúszópénzes ügyeit, vádat nem emeltek ellenük, a parlamenti vizsgálóbizottság pedig nem jutott semmire.
  6. Később, amikor Rogán polgármester lett, Kertész intézte Rogán ingatlanos mutyijait; egy darabig önkormányzati képviselő volt, aztán később az Ingatlankezelőbe helyezte át a tevékenységét.
  7. 2010-től Kertész eltűnik a közéletből és szisztematikusan törli magát mindenhonnan és visszavonul a nyilvánosságtól;
  8. Ügyvédi irodája készítette elő és menedzseli a letelepedési kötvényes óriásbizniszt – milliárdokat kaszálnak azzal, hogy az EU-n kívülről jövő üzletembereknek és „illegális bevándorlóknak” adnak letelepedési és üzletelési lehetőséget. (Miközben a propagandamédiából folyamatosan ömlik az uszítás a menekültek, idegenek ellen, közpénzből, szintén milliárdokért.) 

Amikor az Index minderre rákérdezett, Rogánék persze mindent letagadtak és megfenyegették az újságot, ha leírják az egészet, akkor megütik a bokájukat.

Ennek alapján Rogán Antal kifelé, a nyilvánosság felé sikeresen adta el magát, mint celebpolitikus, ugyanakkor titokban, a nyilvánosság kizárásával viszont hatalmas céghálót és vagyont épített.

A vagyonhoz pedig úgy jutott hozzá, hogy visszaélt a hatalmával, politikai befolyásával és a kapcsolataival. 

 

Facebook Comments