Kósa Lajos már megint belekavarodott. Ezúttal az idősíkokba

Kósa Lajos már megint belekavarodott. Ezúttal az idősíkokba

Azt állítja Kósa frakcióvezető, azért nem vettek ujjlenyomatot a magyar hatóságok Gaith Pharaontól, mert

schengeni papírokkal utazott.

De mikor vehettek volna egyáltalán  a magyar hatóságok ujjlenyomatot Orbán miniszterelnök szomszédjától, Mészáros gázszerelő vitorlástársától?

Hát akkor, amikor 2 éve magyarországi vízumért folyamodott.  Sőt, akkor kötelező is lett volna ujjlenyomatot venni tőle a vízum, majd a tartózkodási engedély kiadásához.

De nem vettek, mivel – ha hiszünk Kósa frakcióvezetőnek – schengeni papírokkal utazott. Ami azt jelenti, hogy valahol már kapott ilyen papírokat. De akkor meg miért kért volna magyar vízumot? A schengeni papírokkal automatikusan lehet Magyarországon tartózkodni, és fordítva: a magyar papír schengeni papír.

Ha tehát hiszünk Kósa frakcióvezetőnek, akkor az azt jelenti

Gaith Pharaonnak előbb voltak schengeni papírjai, mint ahogy kikérte volna őket.

Igazi időparadoxon! Megdől az emberi logika, racionalitás és józan ész.

A másik lehetőség, hogy az FBI által 25 éve körözött pénzmosodás, terroristafinanszírozó, nemzetközi bűnöző annyira hülye, hogy schengeni papírokért folyamodott, mert elfelejtette, hogy ilyenek vannak neki, hiszen azokkal utazik.

De mi van akkor, ha

  • a nemzetközileg körözött pénzmágus nem ennyire hülye,
  • illetve az idő se változtatta meg a folyását a jövőtől a múlt irányába.

Akkor mi van?

Akkor az van, hogy nem hiszünk Kósa frakcióvezetőnek. Hanem inkább csöndben nyugtázzuk magunkban, hogy a fémkupakok,a magánszféra és a ruandai helyzet legnagyobb magyar tudora már megint hazudott.

 

Facebook Comments