Gyárfás nem tud hibázni: szexuális segédeszközt választott kabalának az Úszószövetség

Gyárfás nem tud hibázni: szexuális segédeszközt választott kabalának az Úszószövetség

Az új kabala nevére rákeresve a Google-ban csupa dildó bukkan fel. De a segédeszköznek még köze is van a vízhez: a kádban is lehet használni. Választani tudni kell… Már látjuk a bulvárlapok címlapját: “Dildóbotrány!” 

walter.jpg

Willy és Lilly lesz a két kabalafigurája a 2017-es budapesti vizes világbajnokságnak. A sztori pikantériája, hogy Water Willy néven az Amazonról, vagy akár az Alibabáról bárki rendelhet magának egy ilyen nevű szexuális segédeszközt. Hiába, nem is olyan könnyű kabalafigurát választani, ahogy a napirajos csávó is megrajzolta már. 

Sőt: ha valaki rákeres arra, hogy Water Willy, csupa vízben használható dildót talál neki a Google. 

Borítékoljuk a botrányt, de azt is: Gyárfás ezt is túléli.

 

bol-dog.jpg

Az előző kabalafigura, Bol-dog sem volt semmi (már csak a neve is olyan olt, mintha a Gálvölgyi-show egyik gyengébb részét látná az ember, de  a kinézete is botrányosra sikerült: mintha egy horrorkutyának balázspali-frizurát csináltak volna).  Emiatt Bol-dogot lecserélték… egy sokkal rosszabbra. 

water_willy.jpg

Májusban a szervezők meghívásos pályázatot írtak ki, hogy az „új arculathoz illeszkedő fiatalos, rokonszenves és sportos, magát jól eladó jelkép szülessen.”

Ezen a ponton próbáljon komolyságot erőltetni az arcára, ugyanis a hír tovább folytatódik:

„A figurákat Tatai Tibor tervezte. A tervező elmondása szerint a két lény megalkotásakor a világbajnokság logójának virágmotívumából indult ki, ezért emlékeztet Willy és Lilly egy vízililiomra. Tatai Tibor szerint a sajtóeseményen bemutatott bábok még nem jelenítik meg pontosan a grafikai tervekben szereplő figurákat, a hátralévő időben még csiszolni fognak rajtuk.”

Akárki is nevezte el a figurákat, bizonyosan nem keresett rá a Google-ban, hogy van-e már hasonló dolog a világon. 

Mivel Gyárfás Tamás amúgy is golyóálló, feltételezhetően a dildóbotrányba se fog belebukni.

Facebook Comments