A kormány embere: “liberális beetetés” a karácsonyi ételosztás

A kormány embere: “liberális beetetés” a karácsonyi ételosztás

Nem is álltak sorba emberek a Blaha Lujza téren ételért, mert Magyarországon nincsenek is szegények a kormánypropaganda szerint.etel.jpg

Kiszelly Zoltán politológus szerint az Orbán-kormány politikája valójában szegénységellenes, minden más hazugság. Ne higgyünk a szemünknek.

Kiszelly a Mozgástér blogon megjelent írásában állítja:

az ételosztás a felső 1 százalék érdekeit szolgálja.

Blaha Lujza téri liberális beetetés

 

Kígyózó sor várja a Blaha Lujza téri ételosztást. Ez a kép terjed minden karácsonykor a közösségi oldalakon. Amit a liberális média 2010 előtt a “jópofa” krisnások akciójának tartott, most az Orbán-kormány “szegényellenes” (igazából szegénység ellenes) politikáját hivatott igazolni. Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni.

A könnyzacskókat kell támadni! A recept persze egyáltalán nem új. A nemzetközi és hazai liberális média az újkori népvándorlásnál is szerencsétlen gyermekek és asszonyok képeivel illusztrálta riportjait.

A dolog értelmezéséhez tudni kell, hogy

  • az írás eleve a közmédia alá tartozó Mozgástér blogon jelent meg, amit a századvéges Lánczi Tamás szerkeszt.
  • Kiszelly maga is tanít a Századvég propagandista képzőjén.
  • Műsora van az Echo TV-n.
  • Az idén 7 millió forintot kapott a Miniszterelnöki Kabinetirodától (vezeti Rogán Antal, közismert neve: propagandaminisztérium).

De még még mindig van, akit sikerül ezzel vagy ilyenekkel beetetni.

Facebook Comments