Eltévedt fotós a téli ködben. Kihasználta

Eltévedt fotós a téli ködben. Kihasználta

img_3013.jpg

Mínusz 10 fok, köd és hófehér havas táj. Ilyen körülmények között indult el fényképezőjével Szilvásy Tibor a Pesten Fotóztam adminja. Arra azonban nem számított, hogy a járt útról letérve a Normafánál baromira el fog tévedni a nagy fehérségben. A fotós azonban nem ijedt meg, hanem előnyére fordította a helyzetet, és elképesztő fotókat lőtt a kirándulóhely legszebb részeiről.

img_2841.jpg

img_2827.jpg

img_2831.jpg

“Tipikus filmbe illő jelent, hiszen ha a sínek mellett megyek végig – és ha nem hiszem azt magamról hogy egy emberi gps vagyok – akkor nem is lett volna gond. Azonban kitaláltam hogy levágom az utat. Nem kellett volna. Az egyik ösvényen elindultam, hogy majd ez a buszhoz visz. Egy óra bolyongás után jöttem rá, hogy itt nem jár busz, mert ott még a madár se jár. Más félóra járkálás után találtam meg a fotón látható faházat – szerintem az erdő közepén – és úgy gondoltam, ha már ott járok, csinálok róla pár képet.

Amikor végeztem a fotózással, láttam hogy két út van csak, vagy amin jövök vagy a biztos eltévedés. Szerencsémre pont arra jött egy hölgy, na mondom végre nem csak én tévedek el. Le is szólítottam hogy, “Szia segíthetek eltévedni?!” Mint később kiderült, ő tudta mi merre hány méter. A segítségével sikerült kitalálnom az erdőből, pedig már azt terveztem hogy nem csak fotózom azt a kis házat, hanem meg is szállok benne éjszakára” – mesélte Tibi a kalandos normafás fotózásról.

A Normafás eltévedés után a fotós Budapest legszebb részeire is elmerészkedett, hogy lencsevégre kapja a ködben eltűnő várost. Hozzátette azonban, hogy itt már minden nehézség nélkül ment neki a tájékozódás. 

img_3013.jpg

img_2991.jpg

img_2994.jpg

img_3008.jpg

img_3026.jpg

img_3037-3.jpg

Facebook Comments