Szijjártó Péter elérte a gondnokság alá helyezési szintet

Szijjártó Péter elérte a gondnokság alá helyezési szintet

Megemlékeztünk már arról, hogy a magyar külügyminiszter az orosz kormánypropagandának nyilatkozik, meg arról is, hogy micsoda elképesztő dolgokat.szp_2.jpg

De arról nem, hogy a Russia Todaynek az is kifejtette, hogy

ha egy liberális elnök mondta volna ugyanazokat a dolgokat, amiket Donald Trump mondott, az egész európai média ünnepelné, micsoda progresszív, csodálatos és okos srác.

Tehát szerinte a liberális sajtónak az a problémája Trumppal, hogy nem liberális, és nem az, ami ebből következik, hogy micsoda dolgokat mond és két hete már tesz is.

Szijjártó futsal- és Orbán-környéki miniszterben fel sem merül, hogy ha Trump liberális volna, illetve bárki,

aki liberális, az nem tesz és mond fasisztoid dolgokat.

Ellentétben például Trumppal. Aki – mint az köztudott – nem liberális.

Képzeljük csak el Clintont, aki minden bizonnyal liberális elnök lett volna, amint válogatás nélkül teljes országok minden állampolgárát kitiltja az Egyesült Államokból. Vajon ünnepelné ezért a liberális média?

Szijjártó szerint igen.

Pedig nem ártana azt a lehetőséget is fegyelembe vennie, hogy egy liberális elnök, aki olyanokat mondana, mint Trump, az

már nem volna többé liberális.

És erről talán nem is a gonosz média tehetne.

Petike a minden oroszok cárjának való megfelelési kényszer okozta zavarában még fogalmatlanabbnak mutatkozott, mint általában. De ezzel már nem csak a miniszteri posztra való alkalmassága kérdőjeleződött meg.

Mert az már régen.

Facebook Comments