Pedofília: a menekültektől rettegnek, a KDNP-s maradhat az iskolában Körmenden?

Pedofília: a menekültektől rettegnek, a KDNP-s maradhat az iskolában Körmenden?

Körmend az utóbbi két évben a menekülttáboráról lett híres. A menekülteket embertelen körülmények között tartják, a rendőrség rendszeresen zaklatja, veréssel fenyegeti őket. Az emberek féltik a nőket a családban, nem engedik őket egyedül eljárni éjszaka. Mégis, a pedofilbotrányt Körmend egy KDNP-s politikusnak köszönheti, nem pedig a menekülttábornak.

koszeg_ferenc_1.jpg

“Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, nálunk nem lesz Köln”

üvöltötte egy évvel ezelőtt a Fidesz a médiába. Lett is nagy felháborodás, az emberek a kocsmában hegyeset köptek, ha a menekültekről esett szó.

Hogy a menekültek Körmenden senkinek nem ártottak (ezt a rendőrség is megerősítette és a kézilabdás lányoknak sem esett baja), az senkit nem érdekelt.

Azóta se hallani arról, hogy a menekültek bárkinek ártottak volna, éppen ellenkezőleg: rendszeres rendőri zaklatásnak vannak kitéve és embertelen, fűtetlen sátrakban alszanak, a hangyák között. Láthatóan ez se érdekel senkit a körmendi plébánoson kívül, aki befogadott párat. Erre lesorosbérencezték.  

A közvéleményt a Fidesz-KDNP annyira felheccelte a menekültek ellen, hogy az emberek nem ismerik fel, ki az, aki valóban veszélyt jelent rájuk.

Hétfőn mi is megírtuk, hogy az 52 éves KDNP-s alpolgármester még általános iskolás korában összejöhetett egy kislánnyal, aki most 16 éves. A „viszonyt” egy véletlen üzenetváltás buktatta le. 

A viszony évekig tartott, hiszen a megjelent cikkek szerint a lány még általános iskolás volt, amikor “összejöttek”. Tudvalevő, hogy egy olyan kisvárosban, mint Körmend, mindenki ismer mindenkit és mindenki tud mindenről. Mégsem történt semmi évek óta, mégsem jutott az eszébe senkinek, hogy nem normális, hogy egy kislány egy 50 éves pasassal “jár”. Az lány apja sem volt harcias kedvében, azt mondta az ATV-nek, hogy nem akar az üggyel foglalkozni, mert annak politikai felhangja is van. 

Az Index szerint Szabó Ferenc ugyan lemondott az alpolgármesterségről (vagy lemondatták), de az általános iskolában még mindig foglalkoztatják és képviselőként is dolgozhat tovább.

Várjuk a felháborodott körmendieket és a helyi, megerősített rendőrséget, hogy ugyanolyan hévvel és vehemenciával járjon el a körmendi KNDP-s pedofillal szemben, mint ahogy a (mint kiderült, ártatlan) menekültek ellen eljárt. Várjuk a kormányzat harcos kiállását is.

 

Vagy mégis lesz Köln? 

Facebook Comments