Saját rendőrségének adatai hazudtolják meg Orbánt

Saját rendőrségének adatai hazudtolják meg Orbánt

Amikor már a nemzetközi sajtó is arról ír, amiről a B1 blog beszámolt, ti. hogy magyar rendőrök rugdossák, kézzel és botokkal ütik a határsértőket, valamint kutyákat engednek rájuk, a magyar kormány demonstratívan kiállt a bánásmód mellett.hatvadovi.jpg

Például már azzal is, hogy nemhogy nem indított vizsgálatot, hanem egy szót sem ejtett róla, miközben a határvadász-tiszthelyettesek eskütételén az Orbán-kormány igazi flottafelvonulást tartott: megjelent a honvédelmi s a belügyminiszter, beszédet pedig a kormányfő mondott.

Nem is akármilyet. Orbán Viktor szerint ugyanis

a törvények mindenkire vonatkoznak, a migránsokra is – ezt nem írhatja felül semmilyen emberi jogi, szépelgő handabanda.

Azt ugyanakkor elfelejtette konkretizálni,

pontosan milyen törvény is engedi meg, hogy igazi gestapós módszerrel kutyákkal haraptassák meg a határsértőket.

Mert ha az igaz, hogy a törvények a mindenkire vonatkoznak, akkor nyilván a rendőrökre és a határvadászokra is. Ha az Orbán-kormány hatóságai nem tartoznak bele a mindenkibe, ha ők kivételesek vagy egyenlőbbek, az persze más.

Azt is mondta továbbá, hogy

bár a napi híradások néhány száz illegális határátlépőről szólnak,

mégsem dőlhetünk hátra. Ostrom alatt állunk. A migrációs áradat lelassult, de véget nem ért, csupán időt nyertünk. A vihar nem ült el, csak átmenetileg lecsendesült. Még mindig milliók készülnek arra, hogy a jobb élet reményében útra kelljenek. Brüsszelre és az Európai Unióra nem számíthatunk, az igazság az, hogy csak is magunkra számíthatunk, nekünk magunknak kell megvédeni a határainkat.

Az igazán érdekes, hogy honnan veszi Orbán Viktor, hogy a napi híradások néhány száz illegális határátlépőről szólnak. Mert egyáltalán nem szólnak annyiról.

Saját kormánya rendőrségének hivatalos adatai szerint március első hat napján 14 (tizennégy) határátlépőt (Fidesz-zsargonban: migránst) fogtak el.emsz.jpg

  • Március elsején egyet.
  • Másodikán egyet.
  • Harmadikán hatot.
  • Negyedikén négyet.
  • Ötödikén egyet sem.
  • Hatodikán kettőt.

Ez korántsincs néhány száz. Hetente sincs, nemhogy naponta. Pedig ezek nem valami ellenzéki blogger kitalálmányai. Ezek a hivatalos adatok.

Ennyire állunk ostrom alatt.

Kb. ennyire lehet igaz az is, hogy majd milliók jönnek, és fölrobbantanak minket, de csak miután megerőszakolták a nőinket és elvették a munkánkat.

Facebook Comments