Napi egy-két menekülttel áll világméretű háborúban a kormány

Napi egy-két menekülttel áll világméretű háborúban a kormány

grafika.jpg 

A határvadászok „ha kell, életük kockáztatásával is megvédik” Magyarországot – üzente a tisztavatáson Orbán. Sőt, azt is mondta: „a napi híradások néhány száz illegális határátlépőről szólnak.” A valóságban persze erről sincs szó, csak hát nagyon kell az ellenségkép.

Mindig érdemes Orbán Viktor szép szavait összevetni a valósággal. A kedves vezető szerint: „még most is, még ebben a pillanatban is ostrom alatt állunk… még mindig milliók készülnek arra, hogy a jobb élet reményében útnak keljenek, ebben a pillanatban is százezrek gondolkodnak azon, hogy elinduljanak Európa felé. Brüsszelre és az Európai Unióra nem számíthatunk, sőt éppen ellenkezőleg: ők inkább csak nehezítik a munkánkat.”

Jó sameszhez méltóan Kósa Lajos sem maradhat el a főnök mögött. Ő így: „folyamatos a migránsnyomás, tízezrek várják, hogy a magyar határra valahogy be tudjanak törni.”

Ezzel szemben a rendőrség hivatalosa adatai szerint a valóság: február 27-től a mai napig összesen 26 menekültet fogtak el a magyar határon. Vagyis átlagban napi kettőt. Kettőt! Ezért tartja fenn a kormány a válsághelyzetet, szigorít törvényt, épít újabb és újabb kerítést, toboroz rendőröket, katonákat – egyszóval szívlapáttal égeti az adóforintokat.

A napi két menekült miatt.

Tudjuk: a migránsáradat akkor is háborút és halálos veszélyt jelent majd Magyarországra, amikor már rég egyetlen menekült sem próbálkozik a határon. Mindezt csak azért, hogy a valódi veszélyt, Orbán országlását senki ne merje megkérdőjelezni.

Facebook Comments