Tarlós teljesen elborult: sátáni erők keze van a metró folyamatos lerobbanásai mögött

Tarlós teljesen elborult: sátáni erők keze van a metró folyamatos lerobbanásai mögött

De persze erről is azok tehetnek, a sajtó, meg az emberek, akik nem tudnak örülni semminek.tar.jpg

Nem, ez nem irónia, nem mi gúnyolódunk, a hvg.hu tudósítása szerint a főpolgármester tényleg ilyeneket mondott egy pénteki sajtótájékoztatón.

  • Ő se érti, hogy miért állt le a metró.
  • Aztán felidézte, hogy Combino villamosok 2006-os forgalomba állítása után is voltak problémák, akkor is felmerült a szándékosság gyanúja, de ő ezt nem gondolja, hogy így lenne.
  • Nem érti, hogy egy jármű miután lefut 15 ezer kilométert, rögtön az első napokban egymás után ilyenek történnek.
  • “Szerintem ez valami Murphy-törvény lehet, vagy az ördögi erők játéka.”
  • Szerinte hülyeség, hogy a Városháza siettette volna a még tökéletlen metrószerelvények üzembe helyezését, sőt ők éppen hogy késleltetni szerették volna.
  • “Szerintem ebben a 3-as metró-ügyben egészen biztosan a sátán keze van, de azért meg kéne tanulni végre örülni is valaminek.”

Tehát azok a hibásak a lerobbanások miatt, akik nem örülnek neki, tehát az utasok, valamint a Sátán és egyéb ördögök, tehát

az utasok ördögök, és ők a hibásak.

Vagy valami ilyesmi.

Az ugyanakkor figyelemreméltó, hogy nem cáfolta, hogy politikai nyomásra siettették a metró üzembe állítását, csak azt tagadta, hogy a Városháza tette volna.

De attól, hogy a Városháza valamit késleltet, még lehetnek más erők az ég alatt, akik siettetni akarnak. Kell a sikerélmény a Fidesznek. Mondjuk ez a metródolog most annyira nem jött be.

Abba már bele se merünk gondolni, hogy mi van akkor, ha magára az Orbán-kormányra utalt akkor, amikor sátáni, meg ördögi erőkről beszélt.

De ahhoz már nem kremlinológus kell, hanem exorcista. Vagy pszichiáter.

Facebook Comments