Lebontottak egy játszóteret Debrecenben, hogy az onnan elvitt játékokkal a fideszes képviselő felavathasson egy másikat

Lebontottak egy játszóteret Debrecenben, hogy az onnan elvitt játékokkal a fideszes képviselő felavathasson egy másikat

Síró gyerekekkel kampányol a Fidesz. 62096_pandur_utcai_jatszoter.jpg

  • Május elején időközi önkormányzati választás volt Debrecenben, amit a fideszes Türk László nyert. Mondhatnánk, hogy fölényesen, ha nem tudnánk, hogy a választásra jogosultak alig 12 százalékának támogatásával.
  • Az új képviselő le sem állt a kampányával: máris átadott egy új játszóteret, amiről az önkormányzat lapja természetesen örömhírben számolt be.

A szülők azonban megkeresték az ellenzéki lapot, és elmondták:

az új játszótér átadásához egy másikat bontottak le.

“Az ottani gyerekek örülnek, az itteniek sírnak” – írták a felháborodott szülők a vagy.hu-nak, utalva arra, hogy a Holló János utcai játékokat a Pandúr utcai játszótérre vitték.

A fenti képen látható, hogy néz ki most a kalózhajó a Pandúr utcában. Itt meg azt lehet megnézni, hogy néz ki a kalózhajó helye a Holló utcában:62088_hollo_janos_utcai_jatszoter.jpg

Továbbá így néz ki a többi leszerelt játék helye a lepusztult homokozóban:62090_hollo_janos_utcai_jatszoter.jpg

Az új játszótér forgalmas út mellett van, viszont kerítése nincs. De biztos azt leszerel majd máshonnan a debreceni önkormányzat, írja a lap, amely szerint a történet

hamisítatlan fideszes tempó.

A szülők amúgy írtak a fideszes önkormányzatnak, amelyik azzal indokolta a leszerelést és átszállítását, hogy azt a helybéli lakók kérték, mert a kalózhajóba beköltöztek a hajléktalanok.

Amely hajléktalanok ezek szerint csak a Holló utcában vannak, a Pandúr utcában már egyáltalán nincsenek.

Valamint a csúszdát, libikókát és mászókát is biztos preventív célokkal kellett elszállítani, nehogy azokban is beleköltözzön valaki.

(Képek: vagy.hu)

Facebook Comments