Gyurcsány: „Ha ez kiderül, akkor van politikailag végem”

Gyurcsány: „Ha ez kiderül, akkor van politikailag végem”

Újra elmondta az ATV-ben Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök az Orbán-zsarolós történetet és állítólag már meg is állapodott valakivel a bizonyítékok áráról. Ha egyáltalán létezik ez a valaki és vannak bizonyítékok.

 

Ami ismét kiderült:

  1. létezik egy titkos informátor,
  2. akinek titkos dokumentumai vannak arról, hogy
  3. Orbán Viktort titkos információkkal zsarolja Oroszország. 

Gyurcsány Ferenc több hónapja jött elő ezzel a történettel és azóta átlag két-három hetente ugyanezt elmondja a tévében. Az újdonság most az a történetben, hogy újra találkozott titkos informátorával. Megint nem látta a titkos dokumentumokat (amik állítólag Orbán Viktor titkos svájci bankszámláinak létezését bizonyítják). Viszont a bizonyítékok áráról már megállapodtak.

Gyurcsány Ferenc hozzátetette ugyanakkor, úgy érzi, hogy nem csak pénzügyi alkut akarnak kötni vele tárgyalópartnerei.

„Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szembe, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre”

– fogalmazott a korábbi kormányfő. Hozzátetette, egyelőre optimista és rendíthetetlen, de óvatos is az ügyben. Azt is tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl, de ennél szerinte veszélyesebb, ha ugyan látja a dokumentumokat, de nem beszél róluk.

„Ha ez kiderül, akkor van politikailag végem” – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc korábban több alkalommal is azzal vádolta meg Orbánt – főleg az ATV-ben –, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt. Elmondása szerint erről egy titkos informátor tájékoztatta, aki dokumentumokat is mutatott Gyurcsánynak. Ezzel szemben a titkosszolgálatok az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát arról tájékoztatták: Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.

Korábban megírtuk: szerintünk Gyurcsány csak a médiába próbál bekerülni és kezd egészen tragikomikus lenni, ahogy próbálkozik. Mostanra egészen biztosan tragikomikussá vált.

 

Facebook Comments