Alsótagozatos “őkezdte”: Bokros nácizott, a kormány sorosozott egy nagyot

Alsótagozatos “őkezdte”: Bokros nácizott, a kormány sorosozott egy nagyot

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a magyar kormány állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést. A Fidesz-kormány válasza: Soros.

soros-plakat_170703.jpg

A magyar politikai kommunikáció újabb csúcsát figyelhettük meg a mai nap is: Bokros Lajos közleményt adott ki, válaszul a Kormányzati Tájékoztatási Központ is közleményt adott ki, ezek pedig ketten együtt gondoskodtak a politikafogyasztók szórakoztatásáról untatásáról. 

“Az újabb kormányzati plakát megint azt sugallja, mintha az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó. Akiket hazánk által régóta aláírt nemzetközi szerződés alapján kötelességünk lenne befogadni. Más idejönni egyébként sem akar.”

– olvasható a Modern Magyarország Mozgalmat vezető volt pénzügyminiszter, Bokros Lajos közleményében a kormány sorosozó plakátjaival kapcsolatban.

A politikus szerint a kormány

„az adófizetők pénzén, kormányzati üzenetként közvetíti a fasiszta ihletésű hazug és hamis Fidesz-pártpropagandát”. 

Bokros Lajos állításai között szerepel az is, hogy „nyíltan goebbelsi színvonalat” emleget.

„A zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör”

– szerinte ezt sugallja a kormány Soros Györggyel kapcsolatban.

„Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést”

– olvasható a közleményben.

A Modern Magyarország Mozgalom a legélesebb szavakkal ítéli el a fasisztává züllött Fidesz bűnszövetkezet újabb lelki és szellemi kútmérgező akcióját – tette hozzá.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ egy sorban reagált Bokros Lajos közleményére:

„Bokros Lajos a Soros hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét”.

A Magyar Nemzet szerint a Nemzeti Kommunikációs Hivatal még vélhetően májusban hirdetett meg egy közbeszerzést „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására”.

Ez a tender a negyedik volt a témában,

  • tavaly novemberben 1,1,
  • két hónappal később 1,9,
  • februárban pedig 7,9 milliárdos értékben

kötöttek szerződést ügynökségekkel a kék plakátokkal fémjelzett kampányokra.

Most ehhez jött egy 5,6 milliárdos keretű kampány, hirdetések

  • megyei és országos lapokban,
  • rádiókban,
  • tévékben,
  • online felületeken,
  • köztéren,
  • bárhol. Vagyis mindenhol.

Az előző két pályázat győztese, Balásy Gyula ügynökségei nyerték ezt is. Így a tavaly együtt is csak 2,3 milliárdos árbevételt elérő New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. így 2017 első felében csak a Miniszterelnöki Kabinetirodától 15,5 milliárdnyi megrendelést kaptak.

A mostani tendert úgy írták ki, hogy előző kettő még decemberig tart.

Facebook Comments